Get Adobe Flash player
SavKe

RUR HS Liga 2017 - Faza II - Grupa 3

Recommended Posts

Pozdrav svim takmičarima grupe 3. Molim vas obavezno pročitajte ovaj uvodni post:

Ovo je vaš topic. Ovde ćete prijavljivati rezultate nakon odigranih partija, postavljati pitanja, žalbe, razgovarati o partijama, o odigravanju mečeva... Dakle apsolutno sve što se tiče vaše grupe.

Vašu grupu možete videti na OVOM LINKU. Tu se nalazi tabela, rezultati, parovi svakog kola....

Raspored odigravanja kola (rundi) je sledeći:

1. kolo: 20. do 23. februar

2. kolo: 23. do 26. februar

3. kolo: 27. februar do 2. mart

4. kolo:  2. mart do 5. mart

5. kolo: 6. mart do 9. mart

6. kolo: 9. mart do 12. mart

7. kolo: 13. mart do 16. mart

PRIDRŽAVAJTE SE STROGO PRAVILA kako ne bi bespotrebno ulazili u probleme. Sada je druga faza i očekujem veću zrelost i ozbiljnost takmičara. Postojaće kazne i sankcije većeg i manjeg obima u zavisnosti od prekršaja.

Pre početka svakog kola (dakle do ponoći nedeljom i sredom. pre prvog dana novog kola) se šalju uredno sređene deck liste onako kako je naznačeno da treba  da se rade (primer na linku). Šaljete 4 deck liste koje ćete igrati tog kola. Te liste će biti javne dan nakon što se svako kolo završi. Ko ne bude slao deck liste na vreme biće sankcionisan kaznama.

Pre početka duela  obrišite apsolutvo SVE špilove iz igre osim ona 4 koja želite da igrate. Dakle nema wild deckova, drugih klasa, deckova sa X (koji nisu popunjeni), toga nema. Ako  želite da ostavite neke deckove na taj način, prvo morate da pitate protivnika da li mu to smeta, inače će se žaliti i vi ćete biti kažnjeni. Protivnik kada uđe u lobi ima pravo da traži skrinšot i da se uveri da li su tu samo 4 decka različitih klasa i ne zanimaju ga objašnjenja za ostale deckove (osim ako se opet, niste lično razumeli).

Ukoliko dođe do diskonektovanja, ostavlja se igračima da procene situaciju da li da se ponavlja, da li je neko već dobijao partiju i pobeda ide njemu (dakle ferplej svih učesnika). Ukoliko nema dogovora, igrač koji se diskonektovao gubi tu partiju (ne i meč, naravno).

Pick&ban se opet vršti preko ove sjajne alatke na linku - https://sectorone.eu/deckselect/. Verujem da ste do sada svi naučili kako da je koristite.

U drugoj fazi se igra Last Hero Standing bo5 format sa jednim banom. Deck koji pobedi ostaje, dok gubitnik menja deck. Potrebno je da se po jednom pobedi svaki protivnički špil da bi se pobedio ceo meč. Ukoliko ne razumete ovaj format pitajte ovde ili vašeg protivnika.

Kao i prošli put, rezultat prijavljuje pobednik, s tim što sada prijavljuje i koje klase su banovane igračima, tako što u zagradi napiše šta je igraču banovano. Primer:  Sawovsky(Shaman) 3 - 2 Savke (Druid)

Apsolutno sve što imate da se požalite morate da imate i nekakav dokaz za to, dakle svaki razgovor sve što vam smeta, morate da uhvatite skrinšot da biste posle mogli da kažete o čemu se radi. Da li je to skrinšot razgova u četu, vaše pobede, pogrešne klase I sve žalbe idu SAMO na ovom topicu vaše grupe, ne meni na mejl, na telefon, na battle.netu. Samo ovde zvaničnim putem i transparentno.

Iz svake od 5 grupa u top 16 dalje prolaze najboljih troje igrača na tabeli, a 16. mesto će popuniti najbolji četvrtoplasirani igrač iz svih grupa.

Kao i u prošloj fazi, kada igrači imaju isti broj bodova, najpre se gleda skor razlika, i onda međusobni dueli. Ukoliko je i jedno i drugo jednako u većoj grupi igrača, gleda se skor razlika unutar te grupe igrača.

Sva pitanja koja imate pitajte odmah ovde, da sve fino razjasnimo.

I na kraju, ukoliko planirate da odustajte kada vidite da više nemate šansi, onda bolje odustanite odmah i dajte nekom drugom da igra umesto vas. Molim vas da budete ozbiljni i odigrate sve do kraja na najvišem nivou, jer možda vama više ne znači, ali vaš rezultat i te kako će značiti nekom drugom ko se bori za prolaz dalje.

Hvala vam i srećno u drugoj fazi!

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 hours ago, satarahs said:

Ja cu biti slobodan ranije tokom dana 20. i 22. Ako mozes asterikse pozovi me sutra da igramo pre 3.

Vazi bicu ja online od oko 1 pa udji kad budes slobodan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Inace hteo sam da ostavim svoj mobilni, al sam se sad setio da nisam :D

0603252852

Vidimo se oko 1

Edited by satarahs

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Ingenue E izvini što se ne javljam..  Baš retko ulazim na bnet u zadnje vreme jer mi se sad lomi ispitni rok

0628239973 

Evo ti moj br pa mi pošalji poruku u toku dana

Nemoj da zoveš jer sam na faksu

[:D]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now