Jump to content

“Udaraš kao devojčica”: Kako Tanukana stoji naspram najboljih Tekken igrača u Japanu


rur_bot

Recommended Posts

tanukana.jpg?fit=600%2C338

Dosta dugačak put je gejming prošao od okupa po tuđim kućama, fliperanama i kojekakvim ćumezima da bi došao do blistavih svetala pozornice u najvećim dvoranama i stadionima i do opšte prihvaćenosti koju danas uživa, kako od momaka tako i od devojaka. Uprkos tome, na turnirima je teško naići na pripadnike “nežnijeg“ pola. Neko bi rekao da devojke nisu u stanju da se nadmeću sa momcima, ali ne bi se sa time svi složili.

jedna od tih osoba je devojka poznatija u Tekken sceni kao Tanukana, koja važi za jednog od najboljih igrača sa Xiaoyu i generalno vrlo opasnog igrača na japanskoj sceni,a svoje umeće je pokazala i u timskom okršaju između Japana i Koreje kada je pritisla Knee-a, Tekken legendu čija je slava ravna onoj Daiga Umehare u Street Fighteru, do njegovih granica. Ona je nedavno svratila da igra na KuroKurovom strimu gde je imala priliu da se suprotstavi nekim od najboljih Tekken igrača u Japanu poput Bacua i Pekosa gde se držala više nego dobro, a njene mečeve možete naći ovde:

Da nije u pitanju izuzetak potvrđuju i uspesi Canis iz Koreje koja je uspela da prođe grupnu fazu na proteklom The King of Iron Fist Tournamentu, ali ovakvi rezultati nisu isključivi za daleki istok. U Evropi je tu Vanesa Giloti, poznatija kao Vanex, koja se plasirala na The King of Iron Fist Tournament 2015. , ali i kod nas igraju Milica Tešović ,predstavnica Srbiju na International e-Sports Federation takmičenju 2013. kada je zauzela četvrto i 2014. kada je zauzela drugo mesto u ženskoj konkurenciji, i Marina Narančić koja je nedavno govorila za Klan RuR u intervjuu i od koje tek treba očekivati rezultate.

Pročitajte na sajtu

group-rur.png
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...