Jump to content
Lex

JOKARA ZANAVIJEK!

JOKARA 16/17  

78 members have voted

1. 1. Da li je Nikola Jokić najbolji srbski sportista svih vremena?

• Naravno da jeste, LOL!
      8
    • Iskreno jeste, ali i dalje volim Nola, pa to ne mogu sebi da priznam.
      12
    • Mora da osvoji bar jedan prsten pre nego što o tome krenemo da pričamo.
      8
    • Ne samo to, nego je i najbolji Medžik posle Medžika.
      11
    • Znaću tačan odgovor na pitanje tek nakon što prebrojim blic linkove o njemu i Noletu.
      12
    • Naravno da nije, LOL!
      4
    • Biće ukoliko mu organizam dobro odreaguje na ljubav i ishranu zrnevljem.
      23

Recommended Posts

Kako prenose američki mediji, Embid ali i druga zvezda Filadelfija 76ersa Džejms Harden su zbog povreda upitni za gostovanje u Denveru u utorak ujutru (3.30).

Embid ima problema sa desnim listom, a Harden sa levom Ahilovom tetivom).

On je u međuvremenu izjavio da ga ne zanima MVP trka koja je glavna tema u NBA ligi već mesecima.

"Bitan je samo plej-of. To što sam u MVP trci, već sam vam rekao, me ne zanima. Ako pobedim, dobro. Ako ne pobedim, nebitno. Nisam fokusiran na to", rekao je Embid.

2 hours ago, Dule_smor said:

da, sad ga ne zanima, a kuka i vajnuje vec 2 godine sto nije dobio MVP

strategija. sad ako bude igrao i fejlovao biće "igrao pod povredom" a ako igra i bude dobar biće "evo i povređen dominira dajte mvp!"

20 minutes ago, Dule_smor said:

Pobeda protiv Phile, jak tripl dabl Jokare, Embiid sisica nije smeo ni da igra. Mislim da ovo resava MVP pricu, ako glasaci budu iole objektivni.

realno, ali nikad ne znaš. ameri gledaju i te "PR" uglove i kako će na neku vest da neko reaguje. tipa Nolo što ne može da igra u US, nije zato što imaju neki razlog nego da ne ispadne posle da su stotine miliona "ovce" a on "jedini pametan" i onda odmah drvlje i kamenje po deda Bajdenu!

ali komentari na video :))

MVP RACE is over.
SIXERS lost 4 of the last 5 games.
JOKIC beat GIANNIS and EMBIID team (EMBIID run away like i said it).
RACISTS are hidding.
I wonder why NBA doesnt make 3 news about it like they did the entire week when DENVER lost 4 and put 4 news every day about EMBIID.

Embid stood at philly to shit his pants and cry all Night long.exuse my french

The fact they skipped embiid to let them continue with the MVP blashephy is a joke (why embiid always skip Denver "Mr. MVP"). There's only 1 clear MVP here and after sweeping bucks and Philly no more doubt , Jokic all night long for me let's go nuggets 🤟

Dobro, možda je ovo kanal onih koji prodržavaju Jokića! 🙂 Šalu na stranu, ne verujem da je MVP trka baš gotova, ali se realno razvija dobro u Jokićevu korist, počeli su ponovo da dobijaju, on ima strašne partije, sve je to ok, čak i ova "povreda" Embida. Ostaje pitanje da li će zapravo i osvojiti, ali mislim da je njemu samom to najmanje bitno, sa naše navijačke strane bi bilo lepo.

Ono što je takođe bitno jeste da mogu da igraju dobro protiv top timova u NBA. Interesantan je i raspored do kraja - dva puta igraju sa Sansima, po jednom sa Pelikansima, Voriorsima i Kingsima, dosta utakmica sa ekipama koje će igrati u plej ofu Zapadne konferencije pa će biti zanimljivo i to videti. 

• Like +1 1
  • Downvote (-1) 3