Jump to content

Recommended Posts

Ne znam kako da ti kazem, ali si kupon bas dobio zato sto mesec dana nisi upalio igru - ranije si placao dosta, dosao si ponovo posle nekog vremena i odmah te algoritam targetira da ti da kupon. Kao sto ti da kupon kad osvojis neku epic medalju pa racuna da si pod hajpom, taman da trosis pare. Ili kad zavrsis neku dobru partiju sa IS-3 a on ti izbaci "svidja ti se ovaj tenk, evo ti kupon za IS-6" :) A naravno kao i u Tempu "kupon se ne može kombinovati sa drugim popustima" :)

A jel ste primetili kako suptilno nova garaža ima neki premium tenk u pozadini koji je na akciji? Prvo sam mislio da samo promovišu ovaj Somua SM ali sam danas skontao da rotiraju sve koji su na akciji. 

Heghlu'meH QaQ jajvam

Link to comment
Share on other sites

On 25.3.2018. at 11:48 AM, Coyote said:

Dule posle dva dana: "E ljudi uplatio sam premium, ajmo desetke!" :tf:

pa jedino za premium i moze da se iskoristi ovaj kupon, sabani...sve sotalo je na nekoj akciji/bundlu/gold i ostalo, a na to ne moze kupon...jbga, da znam da cu da igram uzeo bih lepo godinu dana premiuma, al dzabe kad naredna 3 meseca najmanje nista od wota sigurno

srpskivojnik-3.jpg

Link to comment
Share on other sites

Kazem ti ne zavisi nista od tebe, ja sam danas imao 38% pobeda  a pravio sam dmg i killove, za par dana da udjem u tenkove,i samo da pokrecem borbe a da ne mrdam iz baze imao bih vise procenata pobeda :))) tako da samo cepaj i probaj sto manje da se nerviras jer ne utices preterano na igru..

Edited by povuci_potegni
Link to comment
Share on other sites

Jel probao neko battle royale mod na Sandboxu? Smor je što mora da se instalira Sandbox klijent i vidi se da neke stvari prosto nisu odrađene - na primer neke zgrade na mapi uopšte nemaju teksture :) ali je meni bilo zabavno, odigrao jedno 5-6 partija. 

Jedino nisam skapirao jel se poweupovi i novi tenkovi uvek pojavljuju na istim mestima ili na različitim? Uspem da sakupim i municije i repari kitova i slično, ali nikako da skontam gde je koji tenk i uvek naletim sa mojim tier IX lajtom na ili Tier X lajt ili na Object 430U i on me sašije odmah :) Možda je fora prvo se štekati po mapi? Nisam igrao PUBG pa ne znam :)

Heghlu'meH QaQ jajvam

Link to comment
Share on other sites

Ali oni su već više desetina puta rekli da to neće sređivati :) U smislu MM je takav da rasporedi tenkove ravnopravno prema onim njihovim tabelama što se tiče tipova i tiera, skill igrača uopšte ne uzima u obzir, što znači da će nekad da bude sranje, nekad do jaja, nekad tako tako, jbg to je random. Ima onih likova koji su izvlačili da nije toliko random, tj da te igra namerno "voza" gore-dole sa winrateom, ali opet to nije nešto što pogađa određenog pojedinca, tako je uvek i oduvek i ne deluje da će skoro promeniti. 

Heghlu'meH QaQ jajvam

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...