Jump to content

Recommended Posts

Taj popust ti traje do 1. januara. Nikada ne idu kumulativno popusti, dakle ako iskoristiš ovaj iz holiday ops onda ne dobijaš dodatnih 15%, a ako pokušavaš da kupiš tenk samo na osnovu ovih 15% onda nemaš ni gde da "dodaš" holiday ops popust. 

Inače taj holiday ops je sada mnogo jednostavniji nego prošle godine, Tier X atmosferu sam napakovao bez problema s onim uklapanjem preko onog uređaja, a neke zemlje mi već sad imaju 36% boost, a nisam toliko ni igrao :) Sad polako popunjavam one kolekcije. 

Heghlu'meH QaQ jajvam

Link to comment
Share on other sites

23 hours ago, Dule_smor said:

btw, do kad mora da se izabere za koje tenkove cemo koristiti ove popuste sto smo dobili sa jelkom?

This Dule.

On 12/18/2017 at 4:18 PM, Zwerko said:

Piše tamo nešto da do marta moraš da se odlučiš za koji ćeš ga tenk iskoristiti, a možeš da ga iskoristiš kad god posle kada odabereš. A u martu će da uvode velike promene pa zato :)

 

23 hours ago, Dule_smor said:

Skojim ste hevi tenkovima radili onu misiju za t55 kampanju kad treba da se blokira dal 2 ili 4x svog hp,jel moguce to izvesti sa OI-em ?? posto ja imam sve papirnate hevije :))) jedino on ima kao armor??

Mora da bude neki sa dobrim oklopom, O-I to svakako jeste, ali vise zavisi i od toga kako te usere partija. Tipa konkretno to ja mislim da sam zavrsio sa IS-2 kineskim koji ima ok oklop ali nista posebno, nego sam njega grindao u tom momentu pa se tako potrefila partija :) Samo nemoj ono da uzmes amx 50 100 i da se cudis :)

Isto kao sto sam onu da napravis 2k stete na TD-ovima pokusavao sto puta da uradim sa Tier X tenkovima, pucam gold, sve mi malo fali, a onda nesto bezveze grindam, igram Panther II koji je nacelno bulja tenk i samo posle jedna partije op, gotova misija :)

Heghlu'meH QaQ jajvam

Link to comment
Share on other sites

Koja je fora sa ovim odvojenim camo, 3 komada po 50g za jedan tenk, da li je ranije ceo camo kostao 150g ili mi se cini da je bio 50g, ne znam da li da se nerviram sto su digli cenu ili je ostala ista [:D]

Nisu neki specijali za januar, ovo sto je bilo x5 sam se odusevio i poceo ponovo da igram, ali je prekratko trajalo, mislio sam da ce trajati do nove godine, barem sam nabudzio jelku na level 10, otkljucao e50m i zamalo is-7 :D

It's kinda hard when you don't know the meaning, but everything happens for a reason

Link to comment
Share on other sites

Dule, ne mozes da stavis skill drugog tipa clanu posade pa da ne radi :) Imas samo da biras da ih treniras za one skilove koji rade na tom mestu na kome je. Jedino sto ne znam sta se desava ako premestis komandira koji je tipa i radio operater i loader (IS-3A na primer) u tenk koji ima odvojene loadere i radio operatere, ali opet ne verujem da mozes da se zeznes nesto, u krajnjem slucaju resetujes taj skill. 

Heghlu'meH QaQ jajvam

Link to comment
Share on other sites

I onda ce ti napisati neku banalnost koja se desila i zato je nisi resio :D

Kao sto sam ja imao da remujem tenk i da ga ubijem, a da on primi vise stete od mene. Ja remujem sa AMX 50 100 glupog RHM Borsiga, i nije priznata misija, jer u trenutku udara nisam ga ja ubio vec taj impakt koji je on imao sa zidom, a imao je tipa 47 hp-a :D

oGvh0q0.gif

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...