Jump to content

Recommended Posts

Ladno ste prodali obojica:(

Inace samo da se poserem i na ovaj ranked, ljudi igraju kao idioti i leminzi, gore nego u randomu...celo vece ne mogu da dobijem dve partije, a u svakom porazu sam cetvrti ili peti po expu, serem im se bas...nego izgleda ne moze platoon u ranked?

srpskivojnik-3.jpg

Link to comment
Share on other sites

Mene samo nervira sto mora da se igra iskljucivo uvece i sto mi deluje da nekako ne mora 100% da bude zavisno od skila. U sustini koliko sam skapirao je poenta da pobedim tri partije za redom sto me juce nikako nije islo, jer cim izgubim odmah gubim i chevron, tako da sam uspeo samo onaj prvi rank da odradim. Plus sto gomila njih igra full gold autoloadere (AMX 50b, T57, Kranvagen, b-c) i onda je najbolje igrati tenkove koji se u sustini ne oslanjaju mnogo na oklop, ja sam igrao E50M i Leoparda, ali mislim da cu veceras malo da miskam. 

Drugi problem je sto izgleda da ovde ne vazi ono da rotira mape, igrao sam Serene Coast pet puta za redom, ne znam kako su to fejlovali. 

Heghlu'meH QaQ jajvam

Link to comment
Share on other sites

Ne bacaju mi se bas krediti da igram sa goldom ranked, dosta mi je za Type 5 sto pucam gold malo. A nisam skapirao jel ce na kraju svakog perioda biti rang lista, malo mi je konfuzan onaj klip sa objasnjenjem. Ali mislim da ce ovaj ranked biti sranje.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

srpskivojnik-3.jpg

Link to comment
Share on other sites

Baš zato i kažem, problem je igrati tenkove koji se oslanjaju na oklop - uzmem T110E5 mislim da su me pogodile dve granate koje nisu bile žute. Zato uzmem Leoparda, ionako nema oklop, sve mi jedno da li me gađaju goldom ili ne, nema nerviranja. A pritom on sam ima dovoljnu penetraciju da ne moram da koristim gold, mislim da ga čak i imam loadovano ali se ne sećam da sam ikad upotrebio. 

Heghlu'meH QaQ jajvam

Link to comment
Share on other sites

Uzeh drugi rank nekako lol...bezveze je sto se samo prvi i peti (koji nikad necu uzeti) rank ne gube...mogli su i treci da stave da je fiksni, a ne ovako da kidamo zivce

evo me u beton ligi, vidim ja da nema nista od nagrada na kraju...a retardirano im je ovo rangiranje na osnovu procenta partija u kojima si dobio chevron

 

shot_1008.jpg

srpskivojnik-3.jpg

Link to comment
Share on other sites

Meni je malo falilo da uzmem treći ali naravno onda me zvala žena i krenula da davi preko telefona te ode sve u majčinu...

No dobro, pokušaću opet sutra, sad mi fali dva ona. E50M mi definitivno najbolje ide, ponekad dinga cak i kada pucaju gold, sa Leopardom nikako da se iskuliram i ne zalecem toliko.

A najviše se nerviram što kad pobedimo obično budem prvi-drugi po xp a kad izgubimo redovno 4-5 :)

Heghlu'meH QaQ jajvam

Link to comment
Share on other sites

Cek, nikako da nadjem vremena da probam i ja ranked bitke, ako sam lepo ispratio ogranicene su na neki vremenski period u toku veceri?

ubij jednog - ubica si;

ubij hiljadu - vojskovodja si;

ubij milion - drzavnik si.

A single death is tragedy, million is a statistic. - I.V.Stalin

It's nice to be important, but it's more important to be nice.

NN 4ever

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...