Jump to content

Recommended Posts

Opet kontraverze s novim premium tenkovima, konkretno ovaj što će biti za Grand Finals Chrysler K, ovaj lik SirFoch ih je napušio zbog ludačkog oklopa koji ima tenk u videu pa su mu pretili da će mu skinuti sve klipove na osnovu copyrighta

S druge strane tenk ima relativno bezbeze top pa dosta mora da se puca gold te se nadam da neće biti toliko popularan kao Defender na primer. 

Heghlu'meH QaQ jajvam

Link to comment
Share on other sites

Pa da, njima je ocigledno cilj da igraci budu pod perma PREMIUM nalogom. Sto kaze SirFoch, ranije se znalo gde su vik spotovi na svakom vozilo spreda, pa je to bila razlika izmedju dobrih i losih igraca. Sad retardi izbace tog Krajslera, koji ima na modelu machine gun port na srednjoj ploci, i to sa obe strane, ali render to ne prikazuje kao vik spot, i jedino resenje je spamovati premium municiju. U pravu je Foch, 100%

Link to comment
Share on other sites

Glupo pitanje...ove poslednje arty misije za T55a....jel se ukupno vreme stuna racuna samo ako stunovano vozilo ne iskoristi med kit i prekine stun? Znaci ja mogu sa t92 da stunujem 5 vozila na  po 30 sec recimo, i ako samo jedno iskoristi med kit necu skupiti 150 sec ukupno?

srpskivojnik-3.jpg

Link to comment
Share on other sites

Ovo za artiljerije ti ja neću odgovoriti :) A što se Lea tiče meni je on baš nekako ekstra legao (A-44 nisam igrao), poenta je samo da se malo više štekaš. S obzirom da sam ga ja igrao po starom MM trebalo bi da je meni bio teži nego tebi :)

Heghlu'meH QaQ jajvam

Link to comment
Share on other sites

A što ne igraš onda sa topom sa Strv74? Imaš veći DPM i bolju preciznost a penetracija je samo neznatno manja. Dobiješ stil igre vrlo sličan Cometu koji je isto fenomenalan tenkić. Mene je kod Lea baš privukao taj za mediume masivan alfa dmg od 300 s poslednjim topom.  

Heghlu'meH QaQ jajvam

Link to comment
Share on other sites

Koliko sam ja skontao i nije baš isplativ - ima odličan oklop ali slab top, kao SuperPershing, moraćeš dosta da pucaš gold što znači da nećeš zarađivati puno kredita, a što je nekako i poenta tier VIII premium tenka. Bolje uzmi Defendera ili Patriota. 

Heghlu'meH QaQ jajvam

Link to comment
Share on other sites

Pa pogledaj na netu. A za premiume si postao gori od mene, bas se rasipas:). Inace ljudi su postali tolika govna da je to strasno, nemoguce je vise igrati random normalno. Igram malopre sa Type 5 Heavy, i ostave me samog na strani vs 5 tenkova. I zavuce mi se jebeni novi tier 8 francuski light pored mene tako da ne mogu da spustim cev da ga gadjam. 3 minuta ja trazim pomoc, oni me polako ubijaju posto me probije svaki deseti hitac, a ovi moji bilmezi stoje preko pruge bukvalno 30m od mene i kuliraju. I kako posle da im se covek ne najebe mile majke. A oni svi cute sve vreme, jel su to poceli samo botovi da igraju ili sta?

srpskivojnik-3.jpg

Link to comment
Share on other sites

Sve manje igram premium tenkove, a i WoT lately. Npr onog skauta GF nisam takao od kada sam dobio buldoga, t-54 mod 1 nisam takao pa sigurno mesec dana :D povremeno odigram AMX CDC, T34 isto nisam takao duuugo vremena.. igram tj pokusavam da se fokusiram na tenkove koje cu moci da unapredim u smislu sledeceg tiera, pare sada dobro idu jer dobijam 100-200-300k kada resim misiju

 

oGvh0q0.gif

Link to comment
Share on other sites

Tako nešto, iskren da budem toliko ima toga da sam samo išao i skljocao aparatom a usput slikam i onu tablu s objašnjenjem jer nema šanse da bi drugačije sve zapamtio. A i realno su ta low tier sranja jedino što su fizički i proizveli :)

Inače ima ceo deo izložbe posvećen japanskim ratnicima, ima katane, ordenja, svašta nešto. Ima krvava uniforma nekog narednika, znači ono je veličina otprilike za dete koje polazi u školu :)))

Heghlu'meH QaQ jajvam

Link to comment
Share on other sites

Ajde de, evo vam jedna slika Mausa da se smirite :)

wKnaYV8.jpg

Spoiler

Da ne mislite da vas zajebavam, Maus je zaista iza ovog ludačkog minobacača, eno vidi se kamuflaža, ovako izgleda

bm2djOT.jpg

Mnogo čudno deluje jer je pola hale prazno a Maus je iza ovoga :) Ali je fora u tome što su dosta vozila iz te Nemačke hale prebacili u taj park Patriot gde je opšte ludilo od svih vozila od WW2 pa do danas. Dakle otišli su Jagdpanther, Nashorn, JagdTiger, Tiger i King Tiger i samim tim je ostalo dosta prostora. Interesantno je da je u toj hali ostao Panther. I sad je fora što će oni verovatno Mausa i ovaj minobacač zarotirati tako da se normalno i lepo vide, ali verovatno im treba još vremena da organizuju taj logistički poduhvat, Maus ima 88 tona, a ovo drugo možda i više. 

 

Heghlu'meH QaQ jajvam

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...