Get Adobe Flash player
Sign in to follow this  
rur_bot

Blizzard slavi 20 godina Diabla

Recommended Posts

Diablo-20-godina.png?fit=600%2C213

Poslednjeg dana odlazeće godine, 31. decembra, legendarni Dibalo napuniće tačno 20 godina od kada se prvi put pojavio na računarima širom sveta. Dibalo 1 je lansiran 31. decembra daleke 1996. godine i za ovih 20 godina ovaj legendarni hack&slash rpg serijal je postao sinomim za akcioni RPG i beskrajno sakupljanje retkih itema i levelovanje vaših karaktera.

U čast ove dvadesetogodišnjice, Blizzard je rešio da u svim Battle.net igrama prikladno oda počast Diablu, što specijalnim događajima unutar igara, što sa nagradama za sve igrače u vidu raznih predmeta u igrama sa Diablo tematikom.

U Diablo III je pripremljen specijalni Darkening of Tristram dungeon, koji ima za cilj da evocira uspomenu na originalnu Diablo katedralu, ali će igračima ponuditi i specijalne Diablo 1 iteme.

U Heroes of the Storm ćemo imati Brawl mapu sa Diablo tematikom, a tu je i portret sa Diablo temom.

U Overwatch stižu sprejevi koji će predstavljati klase u Diablu, kao i specijalni Lord of Terror portret, dok će u StarCraft 2 radilice imati Diabla kao portret u vreme trajanja eventa.

Hearthstone će imati Diablo Brawl gde će se igrači boriti protiv tajnovitog protivnika sa deckovima koji imaju Diablo temu, a nagrada će biti specijalni Diablo cardback.

Za WoW još uvek nema puno informacija, osim da će se “čudne stvari dešavati” pošto su Sanctuary stanovnici našli način da uđu u Azeroth.

Pročitajte na RURu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this