Jump to content

BasetradeTV najavio 30 000$ vredan LAN Sc2 turnir u Koreji u 2017. godini


Recommended Posts

BasetradeTV.jpg?fit=600%2C222

BasetradeTV već dugi niz godina važi za jednu od najaktivnijih produkcija na StarCraft 2 sceni. Dvojac iza ove organizacije, Rifkin and Zombiegrub, možda nije omiljen kod svakog kao komentatorski duo, ali im zato cela StarCraft 2 zajednica ne spori ogromno zalaganje i konstantni rad na razvoju scene i organizovanju i hostovanju turnira različitih profila.

Ovaj duo je danas na svom Youtube kanalu najavio njihov do sada ubedljivo najveći i najambiciozniji projekat za StarCraft 2, koji se sastoji iz dve celine.

Prvi deo je to da su zakupili na godinu dana timsku kuću Južnoj Koreji, gde žele da se redovno okupljaju i žive strani i Korejski igrači i treniraju za celu WCS 2017 sezonu. Kuća bi imala stalne foreigner stanare, ali i domaće Korejce koji prolaze kroz težak period nakon raspuštanja timova, i koji bi tu živeli, trenirali i družili se. Pored stalnih stanara, kuću bi posećivali u gosti sa Foreigner scene, koji bi tu živeli na par nedelja ili meseci.

U okviru ovog projekta, žele da na kraju godine organizuju veliki turnir u kući, sa radnim nazivom Mega Tournament, koji bi imao nagradni fond od 30 000 dolara, i u kome bi učestvovali igrači koji žive u kući, kao i igrači koji bi se kvalifikovali preko otvorenih kvalifikacija.

Ovaj projekat će delimično finasirati različiti sponzori, ali će najveći deo izneti sam BasetradeTV, ulaganjem ušteđevine i svih donacija koje naredne godine dobiju na strimu. Kao pomoć ka dostizanju ovog cilja, otvorena je i kampanja na matcherino.com, gde zainteresovana publika takođe može finansijski da podrži čitav projekat i tako otvara i razne stretch ciljeve u zavisnosti od sakupljene cifre.

Kampanja na matcherino će takođe trajati tokom čitave godine, a prvu najavu celog projekta možete videti ispod:

Pročitajte na RURu

group-rur.png
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...