Get Adobe Flash player
Ingenue

Twitch viewer turnir na Klan RUR kanalu

Recommended Posts

Pozdrav ljudi! Kao što sam najavio na strimu, u cilju okupljanja i promovisanja Hearthstone scene kod nas odlučili smo se za organizaciju vikend viewer turnira. Cilj turnira nisu ogromne nagrade već upoznavanje sa drugim igračima na sceni. Svi turniri ce biti strimovani na našem twitch kanalu (www.twitch.tv/klanrur), gdje ćemo se truditi da prenosimo mečeve koji nam se čine najinteresantnijim, ali i one u kojima igraju neka nova lica, koja još nismo vidjeli na turnirima. Turniri će uglavnom imati neki custom format (znači ne klasični last hero standing/conquest), gdje će fokus biti na deckbuildingu i taktici prije samog početka meča.

Prvi od ovih turnira će biti organizovan u nedelju, 18.12. Sve što je potrebno za registraciju jeste da ste follower našeg twitch kanala i da u ovom thread-u postujete svoj battletag, username sa twitch-a i klase koje ćete igrati na turniru. Turnir će se održati online, sa početkom u 13h. Turnir ćemo prenositi Sawovsky i ja, uz moguće goste. Strim će biti na srpskom.

Nagrada za prvo mjesto je Steam digitalna kopija Trine 2 Complete story.  Dodatne nagrade su moguće, a ukoliko ih bude biće najavljene najkasnije do kraja radne nedelje.

Format takmičenja:

Format takmičenja je standard BO5 conquest sa dva bana, pri čemu se bira pet klasa. U prvom krugu banova protivnik banuje jednu klasu igraču, a zatim igrač sam sebi banuje još jednu klasu. Pik - ban faza se odvija u četu (ne postoji aplikacija za ovaj sistem), i to sledećim tokom:
Picks: A-B-B-A-A-B-B-B-A
Bans: A-B-B-A

Napomena: Bracket će biti generisan na challonge.com ili nekom drugom sajtu za generisanje bracketa, igrač A će biti igrač kome je dodijeljen manji broj (nalazi se u "gornjem" dijelu bracketa).

Opšta pravila:

Maksimalan broj igrača za ovaj turnir je 64.

Od igrača se zahtijeva da u trenutku igranja turnira imaju pet aktivnih špilova, koje će igrati na turniru. Ostale je potrebno obrisati ili označiti kao wild. Ukoliko protivnik traži screenshot challenge screena sa svim aktivnim špilovima, potrebno mu ga je dostaviti.

Nakon svake pobjede bitno je sačuvati screenshot, u slučaju da dođe do nekog nesporazuma. Kako je primarni cilj ovog turnira druženje i okupljanje zajednice, nadamo se da neće dolaziti do problema i varanja, ali mjere predostrožnosti su neophodne.
U slučaju diskonektovanja jednog od igrača, partija će se ponoviti ukoliko se diskonekt desio na početku partije. U suprotnom, na protivniku je da odluči ishod tog meča. (I ovdje se nadamo fair playu sa obje strane :D). Ukoliko ne može doći do dogovora između dva igrača, igraču koji je diskonektovan pripisuje se poraz. Ukoliko se partija završi neriješenim ishodom ona se ponavlja, sa istim špilovima.
Korišćenje deck trackera nije dozvoljeno.

Nadam se da ćemo se družiti ovog vikenda!

 

Edited by Ingenue

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now