Get Adobe Flash player
Sign in to follow this  
rur_bot

Fortuna Championship Series – rezultati 8. kola

Recommended Posts

8-kolo-rezultati

Kako se bliži kraj sezone tako smo dobili i prvog polufinalistu, X25 esports je osigurao sebi ubedljivo prvo mesto na tabeli i samim tim plasman u polufinale!

GGSmurf vs Melting Point (14-2)

GGSmurf kao da je čitao u najavi šta treba da uradi kako bi pobedili meč protiv MP, uspeli su da zaustave Milicu i Nikolu da se zagreju, kao i da spreče sve Colamaxove akcije. GGSov botlane je već po navici odlično odigrao, dok je Hamzoni uspeo napokon da pokaže umeće na svom Viktoru. Odlična partija od strane GGSmurfa, što ih dovodi na 1-1 u slučaju majstorice.

X25 esports vs Gatekeepers (28-5)

Kao što je i očekivano, još jedna pobeda ide jedinom nepobeđenom timu, X25 esports. Videli smo jako zanimljiv izbor heroja na donjem delu mape, Cl0xy je izabrao Jarvan support-a i ostvario jako dobar učinak sa njim – 3/0/15, dok je Ryuzaki već standardno igrao mapu.

Elite Squad vs Overrated (36-22)

Jako muški odigran meč od strane oba tima. Ni na jednoj strani nije bilo uzdržanosti kada je u pitanju želja za okršajima, pa se ovaj meč završio sa skorom 36-22 u korist ES. Vrhunac meča je definitivno bio Baxauerov Vladimir koji prosto nije mogao da umre. Pored kompletnog sastava magija koje Vladimir poseduje, Baxauer je uzeo i Zhonya-u, dok su Demented i Kalu nosili po jedan Redemption za svaki slučaj. Na kraju meča, Baxauer je uspeo da nakupi skoro 70.000 Healing Done statistike, u odnosu na 54000  primljenog damage-a, kao i oko 66.000 nanešenog damage-a. Jako impozantne cifre i veoma uzbudljiva partija.

Ukoliko ste propustili sinoćne mečeve, možete ih gledati večeras na Sport Klub 3 u 23:55 časova, odnosno u sredu na kanalu TV Ultra sa početkom od 22:00.

Vidimo se u četvrtak od 21:00 u 9. kolu FCS-a, borba za 2-4 mesta tek sada počinje!

https://www.twitch.tv/fortunagamingtv

fortuna-8-kolo-tabela

Pročitajte na sajtu!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this