Jump to content

CS:GO ELEAGUE Season 2 krunisao OpTic Gaming


rur_bot

Recommended Posts

csgo_eleague_opticgaming

Završena je druga sezona CS:GO ELEAGUE. Šampionsku titulu je poneo OpTic Gaming koji je u velikom finalu pobedio Astralis sa 2-1.

Ovo je druga turnirska pobeda za OpTic Gaming, koja je stigla posle novembarske titule na Northern Arena CS:GO turniru u Montrealu. Oni su stigli do ELEAGUE pobedom nad compLexity Gaming i Detroit Renegades u preliminarnim rundama takmičenja. U grupnoj fazi takmičenja oni su zauzeli drugo mesto sa dve pobede i jednim porazom.

U plejofu OpTic Gaming je pobedio Mousesports i FaZe Clan sa po 2-0, dok je Astralis savladao Ninjas in Pyjamas sa 2-1 i SK Gaming sa 2-0.

U velikom finalu Astralis je pobedio na prvoj mapi, Train, sa ubedljivih 16-9. OpTic Gaming je došao do izjednačenja na mapi Cobblestone sa rezultatom 16-6. Na finalnoj mapi, Overpass, na poluvreme se otišlo sa rezultatom 8-7 za OpTic Gaming. U drugom poluvremenu Astralis je bio nemoćan protiv OpTic Gaming na CT strani, koji su osvojili šampionsku titulu rezultatom 16-11.

Sem šampionske titule OpTic Gaming je osvojio i ček na 400.000 dolara, dok je finalista Astralis osvojio 140.000 dolara. Trećeplasirani SK Gaming je osvojio 60.000, istu sumu koju je dobio i FaZe Clan na četvrtom mestu.

Veliko finale možete pogledati ovde:

Pročitajte kompletan članak

group-rur.png
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...