Get Adobe Flash player
Sign in to follow this  
rur_bot

Fortuna Championship Series – 7. kolo

Recommended Posts

7-kolo-najava

Još samo tri kola nas dele do kraja lige! Ekstremumi na tabeli postoje na prvom I poslednjem mestu, uz male šanse da se te dve pozicije promene, ali sredina tabele izgleda kao žešća borba. Podsećamo da od plasmana u regularnom delu sezone zavisi i kako će izgledati žreb u plejofu.

Večerašnji mečevi:

GGSmurf vs x25 eSports

GGSmurf su pobedili poslednja 3 meča nakon što su takmičenje otvorili sa tri gubitka. Nakon prošlonedeljne pobede nad ES tim se verovatno oseća pun samopouzdanja ulazeći u okršaj protiv X25 esports, ali pitanje je da li će ponovo uspeti da dobiju na poklon par ubistava na samom početku partije. Pitanje je da li će GGS zadržati izmene u postavi od ponedeljka, odnosno Stefana u džungli i LostWind na toplane-u.

Sa druge strane X25 već postaje favorit za osvajanje lige. Nepobeđeni, izgledaju ubedljivi u većini mečeva i bez puno poteškoća su pobedili sve timove u ligi (osim tehnički Elite Squad-a sa kojim im ostaje da odmere snage u 9. semici). Večeras treba obratiti pažnju na gornji deo mape i prisutnost džunglera, odnosno Klowny i Ryuzaki protiv LastWind i Stefana jer će x25 verovatno gledati tu da napravi početnu prednost.

Overrated vs Melting Point

Susreli su se u drugoj nedelji kada je Melting Point imao neverovatan performans. Učinak Colamaxa I Nikole je bio veoma vidljiv sa 6/0/14 I 9/4/11 u tom redosledu. Overrated je do sada uspeo da pobedi jedino Gatekeepers-e što znači da do kraja regularne sezone moraju ukrasti još jednu ili dve pobede ukoliko žele da imaju šanse za neki bolji plasman u plejofu.

Gatekeepers vs Elite Squad

Meč bez mnogo diskusije. Gatekeepers izgleda da nije pronašao tu sinergiju između saigrača, nemaju neki akcioni plan pri ulasku u mečeve, a I ako ga imaju do sada nisu uspeli da ga pokažu. Uz skorašnje  izmene uvek ostaje šansa da će se trgnuti I prevrnuti svoj dosadašnji performans naglavačke, ali protiv tima kao što je Elite Squad potrebno je mnogo više timskog rada.

Vidimo se večeras u 7. kolu Fortuna Championship Series na www.twitch.tv/fortunagamingtv

fortuna-6-kola

Pročitajte na sajtu!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this