Get Adobe Flash player
Sign in to follow this  
rur_bot

Fortuna Championship Series ulazi u drugi deo takmičenja

Recommended Posts

6-kolo-rezultati

Nakon Games.CON-a i kratke pauze, FCS se vraća na Twitch i male ekrane

Da pređemo odmah na sinoćne partije:

Overrated vs Gatekeepers (22-3)

GTK je napravio par izmena u postavi, Bona je prešao u džunglu, dok je novi igrač zauzeo njegovu support poziciju – Nimfo. Nažalost ovaj potez se nije isplatio sinoć, jer je Overrated uzeo ubeljivu pobedu za samo 19 minuta.

Melting Point vs X25 (13-17)

Ovaj ponovni susret smo čekali od prve nedelje. Melting Point je poslednjih par nedelja pobedio sve ostale protivnike i izgledali su bolje iz dana u dan. Peto kolo su završili ubedljivom pobedom nad timom Elite Squad, nakon čega im je ostalo jedino da se pokažu u susretu protiv nezaustavljive postave X25 esports.

Na njihovu žalost, meč je završen pobedom tima X25. Ova ekipa mladih igrača izgleda apsolutno nezaustavljivo sa čak 6 pobeda i ni jednim porazom na tabeli. Iako je Milica imao 8/1/3 na Cassiopeia, to izgleda nije bilo dovoljno da MP izjednači skor u čeonom susretu sa X25.

Ryuzaki je ponovo igrao mapu i ostvario odličan učinak u džungli, dok je Akiles pogodio par ključnih ultija sa Orianom i zaustavio većinu timskih okršaja. Ovaj duo je takođe uspeo da ukrade Barona i time završi ovaj meč posle skoro 50 minuta.

Elite Squad vs GGSmurf (12-23)

Još jedna pobeda tima GGSmurf i još jedan neverovatan meč za Chopsteeka. Nakon okršaja u prvom minutu igre gde je GGSmurf poveo sa 3 ubistva, partija je već izgledala loše za ekipu ES.

Iako je došlo do izmene u sastavu gde je Bellamy ustupio mesto Stefanu u džungli dok je LostWind zauzeo toplane, GGSmurf je pomoću veoma rane prednosti uspeo da okonča ovaj susret u 27. minutu igre. Sa 9/0/9 na Ezrealu i više od duplo nanešenog damage-a nad Quikkom, Chopsteek drugi put za redom ostavlja svog suparnika u daljini.

Mečeve možete pogledati večeras od 22:00 na kanalu Ultra.

Vidimo se u sedmom kolu Fortuna Championship Series u četvrtak, 21:00 na https://www.twitch.tv/fortunagamingtv

Pročitajte na sajtu!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this