Jump to content

Uzbudljivo LoL finale na IEM Ouklandu!


rur_bot

Recommended Posts

unicorns-of-love

Unicornsi uzeli prvu titulu!

Kako su prvog dana turnira počeli, tako su sinoć i nastavili. Evropski tim, Unicornis of Love, osvojio je sinoć IEM u Ouklandu, pobedivši u finalu prvoplasirani LMS tim, Flash Wolves.

Dan je počeo pravom poslasticom za ljubitelje LoL-a, polufinalni meč između TSM-a i UoL-a. Iako su izgubili prvi meč, Unicornsi su uspeli da se vrate i pobede sledeća dva, plasiravši se u finale rezultatom 2:1. Dobru igru pre svega pokazao je AD keri, Kim “Veritas” Kyoung-min, koji se kroz ceo turnir pokazao kao vrlo zreo igrač. Protiv TSM-a  uspeo je da u svakoj partiji iz lejning faze izađe jači od svog protivnika.

Onda sledi finale za UoL, protiv tajvanskog tima Flash Wolves, koji je u svom polufinalu ubedljivo dobio Longzhu rezultatom 2:0.

U finalu, Unicornsi su imali svoj najteži meč na turniru, najjači LMS tim nije se dao lako poraziti. Pogotovo su Huang “Maple” Yi-Tang i Hung “Karsa” Hau-Hsuan pravili probleme Unicornsima, i uspeli da uzmu dve partije, izjednače rezultat i uđu u treću, odlučujuću partiju. Tu je opet zasijao Veritas, svojim vrlo neočekivanim Kalista pickom  iznenadio je Flash Wolvse, koji jednostavno nisu znali kako da odgovore na njega.

Ovom pobedom Unicorns of Love su uzeli svoj prvi trofej i poslali jasnu poruku da će 2017. godina biti u znaku jednoroga.

Pročitajte na sajtu!

group-rur.png
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...