Jump to content

Virtus.Pro u velikom finalu The Summit 6


Lucky

Recommended Posts

dota_summit6_og_vp

Trećeg dana takmičenja na The Summit 6 turniru u BTS vili u Los Anđelesu igrana su dva eliminaciona meča i pobedničko finale za mesto u velikom finalu.

Team NP, predvođen Džeki “EternalEnvy” Maom, je eliminisao EHOME pobedom od 20. Iako je u prvoj rudni old eLeVeN na Axe heroju imao Blink Dagger u 9 minutu, Team NP je pogurao sve staze uz pomoć SVG na Chen heroju sa rezultatom 3-0-11 i MSS na Beastmaster heroju koji je imao Necronomicon u 17 minutu.

U drugoj rundi, Aui_2000 je bio nezaustavljiv na Sven heroju. Farmovao je kao mašina sa 744GPM i 348 CS. Iako je Sylar na Weaveru imao 22700 hero damage, EHOME nije uspeo da eliminiše Svena ni jednom u meču te je isti sa rezultatom 6-0-8 bio presudan za pobedu i eliminaciju EHOME.

U drugom eliminacionom meču američki tim, vicešampion The International 2016, Digital Chaos je eliminisao singapurskog giganta Team Faceless, predvođen Derilom “iceiceice” Koh Pei Ksiangom. Digital Chaos je primorao Team Faceless da preda prvu rundu nakon samo 19 minuta igre, posle izgubljene sve tri staze i rezultatom 12-1.

Team Faceless je izjednačio seriju na leđima iceiceice na Timbersaw heroju koji je napravio 31.300 hero damage, i imao je spreman Bloodstone u 16 minutu. Jabz je za to vreme na Tinker heroju obezbedio Boots of Travel u 9 minutu i napravio 28.800 hero damage.

Digital Chaos je u trećoj rundi draftovao Juggernauta za Resolut1on koji je imao sjajnu partiju sa rezultatom 6-0-9. Iceiceice nije imao dobru partiju na Batrider heroju koji je trebao da bude inicijator za Team Faceless postavu, te se singapurski tim predao u 33 minutu.

U pobedničkom finalu, OG se susreo sa Virtus.Pro. Zanimljivo je da je u sve tri runde ovog meča igrana neka forma Drow Ranger strategije. U prvoj rundi, OG je demolirao Virtus.Pro i naterao ih da se predaju pri rezultatu 15-6 i samo 11 minuta igre.

Druga runda je bila slična prvoj ali je ovaj put Virtus.Pro uz pomoć Drow Ranger strategije naterao OG da se preda posle 24 minuta pri rezultatu 22-9. Treba izdvojiti da je Lil u ovoj rudni na Chen heroju imao Aghanim’s Scepter u 18 minutu i rezultat 4-0-9.

U trećoj rundi Virtus.Pro je ponovo izabrao Drow Ranger heroja, sa podrškom Mirane, Slardara, Weavera i Ogre Magi heroja. Ruski tim je imao kontrolu nad mečom od samog početka, upisujući dve eliminacije na S4 i Batrider heroju u oflejn stazi, uz pomoć Weavera koji je išao na brzi Medallion of Curage i Blightstone, pre čak i Boots of Speed predmeta. Iako je OG pokazao znake života oko 15 minuta kada je u srednjoj stazi uspeo da eliminiše kompletnu postavu Virtus.Pro, ruski tim je i dalje kontrolisao meč i zaključio ga pobedom u 39 minutu. Treba izdvojiti da je No[0]ne na Mirana heroju došao do Aghanim’s Scepter predmeta u 10 minutu i da je tokom okršaja napravio 28.100 hero damage.

Danas se igraju tri eliminaciona meča u donjoj polovini plejof tabele. Prvi meč na programu je Team NP protiv Evil Geniuses a za njima će igrati Wings Gaming protiv Digital Chaos. Nakon ova dva meča, pobednici istih će igrati za opstanak na turniru.

 

Pročitajte na sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...