Get Adobe Flash player
Sign in to follow this  
Loopy

Šta sve možete da radite u EVE-Online kao Alfa klon

Recommended Posts

v1-1920x1152

Kompanija CCP je konačno napravila njihovu svemirsku MMO igru EVE-Online besplatnu za igranje. Zainteresovani igrači koji sada kreiraju besplatan nalog će biti Alfa klonovi, dok igrači koji plaćaju mesečnu pretplatu za ovu igru imaju karaktere – Omega klonove.

Ovakav model i sam free 2 play pristup je mnogo bolji, jer se ostavlja mnogo više vremena novim igračima da istražuju samu igru, njene mehanike, karijere, galaksiju i njene stanovnike, nego što su do sada imali sa probnim periodom od 21 dana.

Limiti Alfa klonova su da možete trenirati samo veštine za upravljanje brodova koje su vezane za vašu rasu, koju birate na startu. Dostupne su vam Tier 1 fregate, razarači, kruzeri i industrijski brodovi, kao i njihove vojne varijante. Svi Tier 2 brodovi, sve veće od kruzera kao i piratske fraksije su nedostupne u besplatnoj varijanti igre.

Ovo je pravo vreme da vaši prijatellji koji su se uvek pitali šta vi to radite u svemiru, zašto ne rejdujete i zašto svi kažu da je EVE-Online jedini pravi MMO na tržištu, probaju ovu igru.

Objasnite im da mogu da:

 1. Pristupe Spectre Fleet i krenu u T1 Apha Clone roams i učestvuju u velikim okršajima.
 2. Čiste Deadspace komplekse težine od 1-5/10
 3. Pristupe korporaciji i alijansi u nul svemiru i vide Titane i Suprecarriere, koje su do sada viđali samo u gotivnim trejlerima za igru koja je uvek bila lepa ali teška i komplikovana.erebus
 4. Skeniraju i skupljaju Geckoe i T2 dronove, zaostale u Incursion sistemima
 5. Probaju da hakuju šifre nezaštićenih POSova (Player Owned Stations) – uglavnom: 1234, p@ssword, cykablyat, 420 i ostale budalaštine.
 6. Istražuju crvotočine i skeniraju i hakuju arheološka i data nalazišta u istim.astero-exploring
 7. Pristupe Faction Warfare i osvajaju komplekse i sisteme za svoju naciju za solidan broj LP (Loyalty Points). Takođe ovo je jedan od najboljih načina da se novi igrač nauči borbi protiv drugih brodova.brave-newbies
 8. Trguju u Amarr ili Jita sistemu sa 17 ordera po karakteru
 9. Po pristupu nekom entitetu u igri, istom pomognete kao skaut i raportirate informacije u intel kanalu1305706843_eve__taranis_wallpaper_by_foxgguy2001-d3gd5xt
 10. Kao član korporacije koja živi u crvotočini (J-Space), pomognete u skeniranju izlaza ka normalnom svemiru (K-Space).epicenter
 11. Jednostavno probaju sve što im EVE-Online pruža i pronađete nešto što će ih zadržati u igri.

Koji su vaše sugestije za nove igrače u EVE-Online?

Pročitajte na sajtu

Share this post


Link to post
Share on other sites

I sad kad su uradili alfa klonovi su jako ograniceni =) Mislim razumem jer je ipak to free to play deo igre ali tesko da ce se iko usreciti sa tim osim ako se bas ne baci u exploration pa skupi za plex.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this