Jump to content

Fortuna Championship Series – najava 4. kola


rur_bot

Recommended Posts

cetvrto-kolo-najava

Domaća League of Legends liga se polako bliži sredini takmičenja, i favoriti za prolazak u Final 4 su se već istakli.

U četvrtom kolu nas čeka prvi susret između Elite Squad i X25 koji će bar za sada odlučiti sam vrh tabele. Odmah za njima je Melting Point sa 2-1 na tabeli, koji takođe izgledaju kao pretedenti na jednu od prve dve pozicije ali prvo moraju da nadoknade poraz iz prve nedelje.

Da vidimo šta nas očekuje večeras od 21:00h:

GGSmurf vs Overrated

Overrated je u ponedeljak osetio deblji kraj Nasusovog štapa. Večeras imaju šansu da isprave trenutni deficit na tabeli u susretu sa GGSmurf i da uzmu preko potrebnu pobedu. GGSmurf su za sada su pokazali da mogu da se nose sa svim timovima do određenog momenta, ali nažalost još uvek nisu pronašli način da male prednosti pretvore u nešto više. I dalje je potrebna mnogo bolja saradnja između Hamzonija i Bellamya da bi osigurali pritisak na midlane koji bi dalje širili po mapi, ili da pronađu način da igraju oko Stefana i gornjeg dela mape.

 

Elite Squad vs X25 esports

Definitivno jedan od najiščekivanijih mečeva! Oba tima su i dalje bez poraza, a pobede koje su ostvarili do sada izgledaju poprilično ubedljivo tako da je ishod neizvestan. Elite Squad još uvek nije pokazao neke očite slabosti ni u jednoj varijaciji timske postave dok X25 ne prestaje da prijatno iznenađuje svojim dosadašnjih učinkom. ES definitivno ima iskustvo i čist talenat na svojoj strani, što se može pokazati presudnim u meču protiv mlade ekipe kao što je X25. Bez prevelike diskusije, ovaj meč se ne sme propustiti!

Melting Point vs Gatekeepers

Melting Point je definitivno prebacio u petu brzinu. Videli smo da su i Milica i Nikola i Colamax u stanju da u potpunosti preuzmu igru I poprilično brzo pregaze protivnički Nexus. Izgleda da Gatekeepers i dalje čekaju priliku da ispune značenje svog imena, odnosno da spreče jednu od bolje pozicioniranih ekipa da ostvare plasman koji žele. Prozor za napredovanje i promene se brzo smanjuje, i ukoliko ne uspeju da urade nešto drastično neće imati velike šanse za dobar plasman u plej-ofu.

Vidimo se večeras u 21:00h, kao i svakog ponedeljka i četvrtka do sada na Fortuna Championship Series!

Pratite uživo na www.twitch.tv/fortunagamingtv

Tabela:

fortuna-liga-tabela

Pročitajte na sajtu!

group-rur.png
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...