Jump to content

Nintendo Switch će koštati ispod 250 evra


SolidChief

Recommended Posts

nintendo-switch

Dok još uvek čekamo više informacija o novoj Nintendo konzoli, britanski lanac prodavnica GAME je najavio da će biti očekivano jeftinija od konkurencije.

Naime, provereni izvori su saznali da je GAME već dobio veleprodajne cene konzole Nintendo Switch i da je na osnovu njih odlučio da osnovi model prodaje po ceni od 200 funti, odnosno oko 230 evra. U ponudi će takođe biti premium model koji će imati veću internu memoriju i jednu igru u kompletu, a cena takvog paketa će biti 250 funti, tojest 290 evra. Koja će to tačno igra dolaziti u skupljem paketu nije poznato, ali su ovim potvrđene glasine da Nintendo planira da postavi cenu konzole ispod konkurentskih.

Što se tiče takozvanih Switch Pro kontrolera, očekuje se da će se isti prodavati po ceni od 40 funti. Nintendo inače ne postavlja preporučenu maloprodajnu cenu za britansko tržište, ali je sudeći po dosadašnjim cenama konzola u tom regionu lako zaključiti da će se Switch u ostatku Evrope prodavati pod 250, odnosno 300 evra. Konzola po prvim informacijama zvuči kao nešto što bismo rado nabavili, imaće dobru podršku i sada samo ostaje da sačekamo da stigne u prodavnice.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...