Jump to content

Tri nove Gadgetzan karte!


kruko

Recommended Posts

grimy-goons-gadgetzan

Večeras je na zvaničnom Hearthstone sajtu osvanuo blog u kome nam je predstavljena banda Grimy Goons. To su klasični gangsteri predvođeni dvoglavim Orgrom, zvanim Don Han’Cho.

Bave se reketiranjem, krijumčarenjem oružja i dobrim starim nasiljem radi nasilja. Nisu baš pametna skupina, ali se odlično snalaze na ulici i zato su uspeli da upletu svoje prste u sve finansijske tokove Gadgetzana. U igri oni su predstavljeni klasama Hunter, Warrior i Paladin.

U okviru ovog bloga imali smo prilike da vidimo i 3 nove karte iz nadolazeće ekspanzije Mean Streets of Gadgetzan, pa da vidimo o čemu se radi.

Trogg Beastrager

Trogg-Beastrager.png?w=200

Mehanika koju smo već videli upravo kod Huntera, odnosno kod karte Forlorn Stalker (I kod Shamanovog Mistcaller), da neka karta ima Battlecry koji budži karte direktno u ruci. Deluje zanimljivo, ali ako Forlorn Stalker koji je davao svim Deathrattle minionima bonus, nije uspeo da nađe svoje mesto u ozbiljnim deckovima, sumnjamo da će i ovo.

Grimestreet Outfitter

Grimestreet-Outfitter.png?w=200

Ovde je već ozbiljna priča. Isti princip bafovanja miniona u ruci, kao kod Trogga gore, ali ovde SVI minioni dobijaju bonus +1/+1. Odlično za Paladin aggro buildove, posebno imajući u vidu i ostale Paladin karte koje smo već videli u ovom setu, a koji svi deluju kao da su pravljeni da daju podršku Aggro Paladin deckovima.

Stolen Goods

Stolen-Goods.png

Druga Warrior karta koju vidimo u ovom setu (prva je I Know a Guy) i opet karta koja pokušava da učini da Taunt Warrior bude deck. Nešto nam ne uliva poverenje. Za 2 mane 3/3 je dobra stvar, ali ako nešto nas uči iskustvo u Hearthstoneu, to je da ne stavljamo sva jaja u jednu korpu, posebno ne onu koja nam je u ruci. Plus Stolen Goods stavlja protivniku do znanja da imamo Taunta u ruci, ako tu kartu ne odigramo istog tog poteza. Loša karta, ali ako ništa, bar je nisu stavili da bude common, pa da se opet pokaki u život arena Warrioru.

To su tri nove karte iz poslednjeg Blizzardovog bloga, a ako vas interesuje sve ostalo što do sada znamo o ekspanziji, bacite pogled OVDE.

Procitajte na sajtu

Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...