Jump to content

Iceiceice finansira Dota2 Team Faceless


Lucky

Recommended Posts

dota_iceiceice

Team Faceless , koji predvodi Deril “iceiceice” Koh Pei Ksiang, je prvi tim koji ima timsku kuću u Singapuru. Kako izveštava lokalna štampa, tim je većim delom finansiran od strane ovog poznatog igrača.

Deril je odlučio da se vrati u rodni Singapur, posle dugo vremena provedenog u Kini gde je igrao za više Dota2 timova,  i da u njemu oformi tim koji bi bio deo rastuće Dota2 scene u SEA regiji. Novac potreban za pokretanje tima dolazi iz njegovog džepa a predstavlja njegovu zaradu na turnirima u Kini i novac od strimovanja.

Kako Straits Times navodi, Team Faceless odvaja 10-15% novca od nagrada sa turnira za potrebe održavanja tima, dok je ostatak ravnopravno podeljen između igrača.

Sem ovog načina finansiranja tima, igrači nemaju tradicionalne plate. Kako Dominik “Black^” Reitmajer kaže,”ako ne pobeđujemo, ne jedemo”. Kako Black navodi, ‘igranje i timskoj kući omogućava lakšu komunikaciju igrača, diskusije, gledanje replaya i napredovanje tima kao celine”.

Singapurski Team Faceless je pre nekoliko dana prošao SEA regionalne kvalifikacije za Valveov Boston Major sa ubedljivim rezultatom od 8-0 u grupnoj fazi, a zatim osvojio prvo mesto u kvalifikacijama bez izgubljene runde.

 

dota_faceless

Pročitajte na sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...