Jump to content

HotMEOWTH nosi Blood Warriors deck na BlizzCon top 8


kruko

Recommended Posts

hearthstone-world-championship

Sutra startuje BlizzCon 2016, i u okviru njega igraće se završnica Hearthstone svetskog prvenstva, kada ćemo imati priliku da saznamo ko će biti naslednik Ostkake i Firebata i nosioc titule narednih godinu dana.

U top 8 su se plasirali mladi Rus Pavel, Ukrajinac DrHippi, Kinezi JasonZhou i Hamster, Kanađanin Cydonia, Korejac Che0nsu i domaće uzdanice iz SAD-a, mladi Amnesiac i HotMEOWTH.

Ovi igrači su imali pravo da prijave nove deck liste pred početak mečeva i danas ih imamo pred nama. Upravo je poslednji navedni igrač, HotMEOWTH, sve najviše iznenadio, svojim izborom deckova za završne mečeve. Naime, on je rešio da ponese apsolutno nestandardni deck, u vidu Arcane Giant Blood Warriors decka! Jedva čekamo da vidimo kako će se pokazati na turniru.

Osim njega, svakako se izdvaja i Hamster, jedini igrač koji je poneo Priest i Paladin deckove, i on će nastaviti njih da se drži i u top 8, i to Anyfin Can Happen Paladin i N’Zoth Priest. Upečatljiv je i smanjeni broj Hunter Deckova, i nešto veći broj Discard Zoo Warlocka i Dragon Warriora.

Ispod možete videti distribuciju klasa i arhetipova deckova među top 8 igračima. Svi igrači su prijavili po 5 decka. Očekivano, Druida i Shamana su prijavili svi igrači, i to 8 Midrange Shamana, 7 Malygos Druida i jedan Token Druid. Interesatno je i da je Tempo Mage treći po popularnosti, ispred Zoo Warlocka i Dragon Warriora.

izvor tabela i slika: hearthstonetopdecks

class-blizzcon-top-8-2016 deckovi-blizzcon-top-8-2016

 

Interesantno je videti i koje su najpopularnije i najprisutnije karte i ovim deckovima. Ragnaros, koji je u vreme Naxx i GvG ere gotovo nestao iz mete zbog gomile sitnih Deathrattle miniona, sada je ponovo najdominantnija karta, i nalazi se u čak 24 od 40 prijavljenih deckova. I Bloodmage Thalnos je ponovo dominantan, kao u classic eri, pre svega zbog gomile spellova u klasama kao što su Druid, Shaman, Rogue i Mage.

Među Epic kartama najviše ima Arcane Gianta, koga igraju svi Druidi, ali i Blood Warriors deck o kome smo pričali. Gospodar Rare karata je praktično isti od kad je i Hearthstonea, a to je univerzalno dobri Azure Drake.

 

 

top-legendaries-blizzcon-2016 top-rare-and-epic-blizzcon-2016

 

Ostatak statistike, kao i deck liste svih osmoro igrača, možete pogledati na ovom linku.

 

 

 

Procitajte na sajtu

Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...