Jump to content

Amaz pokrenuo Kickstarter kampanju za ATLC 2


kruko

Recommended Posts

atlc-2-kickstarter

U 2015. godini smo gledali neke od najboljih i najpopularnijih Hearthstone turnira do sada. Verovatno najpopularniji i najgledaniji do sada je bio Archon Team League šampionat. U pitanju je bila timska liga u organizaciji sada ugašenog tima Archon, čiji je vasnik bio Amaz.

Liga je imala 8 najvećih i najpopularnijih Hearthstone timova, koji su se preko dva meseca takmičili jedni protiv drugih u zanimljivom sistemu, da bi se na kraju najbolji timovi okupili u timskoj kući Archona na finalnom turniru, gde je pobedu odneo tim Nihilum, koji još uvek postoji u istom sastavu, ali sada kao deo G2 eSports tima.

Amaz je dugo najavljivao drugu sezonu ovog popularnog takmičenja, a fanovi su sanjali o danu kad će ona doći. Međutim, prolazili su meseci i meseci, a od lige nije bilo ni traga, pošto je bilo teško naći nove sponzore.

Danas pred nama konačno imamo najavu druge sezone ovog takmičenja, samo sa Amaz umesto Archon ( Amaz Team League Championship 2), ali je začkoljica u tome da je projekat morao da ode na Kickstarter kako bi bio finansiran.

Amaz još uvek nije uspeo da nađe zajednički jezik sa sponzorima (mada je rekao danas na svom strimu da još uvek pregovara), tako da bi projekat bio u potpunosti realizovan, crowdfunding je neophodan. Traženi iznos je oko 200 000 američkih dolara (cifra od 1,6 miliona na Kickstarter stranici je u Hong Kong dolarima), i ta cifra bi trebalo da pokrije nagradni fond.

Još uvek nije jasno kakvu će tačno ulogu tu imati Amazov novi tim NRG, ali po nekim Amazovim rečima, oni bi trebalo da pokriju troškove kompletne produkcije događaja, dok će Kickstarter pare ići za nagrade.

Amaz takođe nije precizirao kakva će sudbina takmičenja biti ukoliko Kickstarter kampanja ne uspe. Ukoliko želite da gledate novu sezonu ovog popularnog timskog takmičenja, kampanju možete podržati OVDE.

U toku trajanja kampanje celog novembra, svakog dana ćemo saznati po nešto novo, a ceo raspored možete videti ispod:

atlc-2-kickstarter-kampanja

Procitajte na sajtu

Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...