Jump to content

Challengestone najavljen za BlizzCon


kruko

Recommended Posts

challengestone

Challengestone turniri su bili jedni od najpopularnijih Hearthstone turnira tokom 2015. godine. Organizovani su u saradnji Krippa ( i njegove devojke Rania-e) sa timom Tempo Storm, čiji je vlasnik popularni Hearthstone strimer Reynad.

Priča ovih turnira je bila da ponude publici, ali i igračima, nešto novo u turnirskim sistemima, umesto standarnih meta turnira. Challengestone turniri su bili pioniri u pravljenu turnira sa specifičnim pravilima prilikom pravljenja špilova, nešto što ćemo kasnije često viđati i nešto što je i sam Blizzard prihvatio uvođenjem Tavern Brawla u igru,

Format turnira je bio takav da je na turnir pozvano osmoro popularnih Hearthstone igrača i svako od njih sazna pravila 20 minuta pre svoje prve partije i onda imaju isto toliko vremena da smisle 3 decka za turnir, pazeći da striktno prate ta pravila. Ukoliko neko nakon isteka vremena ima nekih stvari koje odskaču od pravila, dobijao bi kaznene karte.

Cilj turnira je bio da publici prikaže drugačije partije sa originalnim deckovima i kartama, umesto dosadnih i omniprisutnih meta deckova. Isto tako, ideja Challengestonea je bila da nagradi kreativne deckbuildere i igrače koji dovaljno dobro poznaju karte i igru da mogu da se snađu sa pravljenjem dobrih deckova u tako kratkom roku i uz specifična ograničenja.

Održano je 4 Challengestone turnira, i do prvog tunira u seriji, pa do onog poslednjeg koji je održan oktobra prošle godine, svaki put smo viđali drugačiji set pravila. Publika je volela ove turnire i uvek su imali veoma visoku gledanost.

Danas pričamo o Challengestoneu zato što se ovaj turnir posle duge pauze ponovo vraća! Ovoga puta u okviru ovogodišnjeg BlizzCona, kao promotivni šou turnir. O ovome nas je obavestio Kripp putem svog Twittera, ali trenutno ne znamo više detalja, osim da će to biti prvog dana BlizzCona, 4. novembra.

 

Procitajte na sajtu

Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...