Jump to content

Hearthstone svetsko prvenstvo – Thijs danas u borbi za opstanak


kruko

Recommended Posts

hearthstone-world-championship-2016

Večeras od 18h po našem vremenu počinju završni mečevi grupne faze Hearthstone svetskog prvenstva 2016, mečevi koji će odlučiti ko će potpuno ispasti sa daljeg takmičenja, a ko će imati šansu da se sutra izbori za prolaz dalje u “decider” mečevima.

U grupi A će favoriti ThijsNL i handsomeguy igrati za opstanak šansi za prolaz, jer će jedan od njih ispasti. U prvom meču grupe Thjis je igrao neshvatljivo loše, iako je počeo dobro. Posebno je ostao upečatljiv njegov neverovatno čudan potez, gde je igrao Freezing Trap dok je protivnik imao jedino kartu Swashburglar na svojoj strani. 

U grupi B će zimski evropski šampion Naiman pokušati da popravi utisak iz prvog dana protiv Hamstera, dok DrHippi čeka svog protivnika u grupi C, nakon jučerašnjeg ubedljivog poraza od jednog od glavnih favorita šampionata, mlađanog Amnesiaca. Protivnik će mu biti pobednik večerašnjeg duela Yulsic vs Breath.

Na kraju, igraće se eliminacioni meč grupe, gde mladi Rus Pavel, pobednik Last Call turnira izlazi na megdan kineskom igraču DDaHyoNi.

Naša predviđanja su  da će favoriti uglavnom supeti da isprave loš start, odnosno da ćemo sutra u Decider mečevima gledati Thjisa, Naimana, Pavela i Breatha. Ko su vaši favoriti?

Mečeve možete praiti uživo na Twitch kanalu – www.twitch.tv/playhearthstone

Procitajte na sajtu

Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...