Jump to content

Startuje StarCraft 2 svetsko prvenstvo!


Recommended Posts

starcraft-2-world-championship-series-global-finals-2016

Danas počinje preliminarna, grupna faza globalnog finala WCS 2016 u StarCraftu. Igrači iz svih regiona su se tokom čitave 2016. godine borili za jedno od svega 16 mesta koja vode na ovaj događaj, i danas pred nama imamo 16 najboljih.

Nažalost, neki su ranije morali da napuste BlizzCon, iako su se plasirali regularnim putem, poput legende Polta, koji je morao u vojsku, ili čuvenog Hydre, koji je rešio da se ženi i napusti profesionalni StarCraft 2.

Ipak, to ne znači da nećemo da gledamo odličan StarCraft 2 narednih dana, naprotiv. Očekivanja su velika, a hajp je veći nego ikada. Tu je mladi Neeb koji je postao prvi stranac posle 16 godina koji je osvojio turnir u Koreji, ali i Buyn ko je prvi igrač u istoriji čitavog StarCrafta koji je osvojio GSL igrajući bez tima.

Građenju hajpa je doprineo i Blizzard, odličnom serijom klipova pod imenom Signature Series, gde predstavljaju sve igrače iz ugla običnih ljudi i koji su zaista sjajno urađeni.

Tako da nam ostaje samo da uživamo u sjajnim partijama. Prva faza počinje večeras od 18h po našem vremenu i trajaće naredna četiri dana, kada će se igrati svakog dana po jedna grupa. Raspored mečeva i grupe, možete pogledati na zvaničnom Blizzardovom sajtu prateći ovaj link.

Pročitajte na RURu

group-rur.png
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...