Jump to content

Domaći Elements Pro u kvalifikacijama za Boston Major


Lucky

Recommended Posts

dota_boston_oq

Poznata je i druga tura pobednika otvorenih kvalifikacija za Boston Major. Među timovima koji nastavljaju dalje je i domaći Elements Pro.

U prvoj turi otvorenih kvalifikacija za Boston Major u regionalne kvalifikacije prošli su Fantastic 5, ProDota Gaming, EHOME.X i WG.Unity. U drugoj turi koja se upravo završila, dalje su prošli EHOME.Keen, Fire Dragoon, The Imperial i domaći Elements Pro.

Ono što je obeležilo ove otvorene kvalifikacije je, da Valve nije imao problem sa tim da se timovi iz jedne regije takmiče u kvalifikacijama u drugoj regiji. Primer za to je da se većina timova iz bivših ruskih republika (CIS timovi), takmičila na evropskim kvalifikacijama, dok su evropski timovi svoje mesto u regionalnim kvalifikacijama potražili kroz otvorene kvalifikacija za američku regiju.

Osvajači otvorenih kvalifikacija za američku regiju su ProDota Gaming i Elements Pro koji su timovi iz Evrope. Pobednici evropskih kvalifikacja su ruski Fantastic 5 i danski tim The Imperial.

Pobednici otvorenih kvalifikacija nemaju mnogo vremena za odmor jer već za nekoliko sati počinju regionalne kvalifikacije u sve četiri regije koje će trajati četiri dana.

Pročitajte na sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...