Get Adobe Flash player
Sign in to follow this  
kruko

Amnesiac je novi član NRG

Recommended Posts

nrg-amnesiac

NRG eSports je profesionalni esports sastav baziran u Kaliforniji sa League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive, Overwatch, Smite, Hearthstone i Rocket League sastavima. Tim je prevashodno postao poznat po tome što je jedan od investitora i poznati američki košarkaš Šakil O’Nil.

NRG je nedavno osnovao i Hearthstone odeljenje, i to tako što je njihov prvi član postao Amaz, što je otvorilo pitanje šta će se uopšte desiti sa Amazovim timom Archon, kada ga je i sam vlasnik napustio.

Jedini ozbiljni Hearthstone igrač u Archonu u tom trenutku je bio mladi Amnesiac, Hearthstone “čudo od deteta” koji je zasijao tokom prethodne godine i onda ove godine pokazao zašto je tu, osvojivši Americas Winter Championship. Postavilo se pitanje šta će biti sada sa njim, posebno pred BlizzCon, sada kada Archona više nema, i ovog vikenda smo konačno dobili odgovor – Amnesiac je pratio svog bivšeg šefa, i sada su zajedno saigrači u timu NRG.

William ‘Amnesiac’ Barton, kako je puno ime ovog petnaestogodišnjaka, će prvu priliku da predstavlja novi tim imati ni manje ni više nego na BlizzConu 2016, u borbi za titulu šampiona sveta i deo nagradnog fonda od milion dolara. On je i naš izbor za favorita i nadamo se da će nam doneti svih 6 packova!

 

Procitajte na sajtu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this