Jump to content

StarCraft 2 WCS 2016 Signature Series


Recommended Posts

wcs-2016-signature-series-byun

Jedna od ključnih stvari u esportsu, pored vrhunskih rezultata i igrača, odlične produkcije i naravno dobre zabave za sve je i priča. Bez priče i nečeg opipljivog iza igrača, nekako igrači ostaju samo obični profesionalni gejmeri koji igraju neku igru vanserijski i tako zarađuju velike pare.

Super je biti superstar i imati milione poštovaoca koji vas prate i koji vam se dive zato što ste najbolji u njihovoj omiljenoj igri i zato što ste u stanju da budete toliko dobri. Svi pamtimo najbolje momente i poteze iz uzbudljivih i odlućujućih partija, ali često navijamo za nekoga zato što o njemu znamo više od samo te ljuske koju vidimo na turniru.

Jedan od ključnih problema sa korejskom sc2 zajednicom je zato što su često bili udaljeni od prosečnog StarCraft 2 fana na zapadu, nije dolazilo do stvaranja “personalitija” već su to jednostvano bili neki ljudi sa druge planete, mašine koje imaju neverovatne sposobnosti, 500+ apm i obično gaze sve omiljene foreignere koje fanovi poznaju i kao igrače i kao ličnosti.

Sa najnovijom klipovima pod imenom “Signature Series”, Blizzard pokušava da približi živote i priče StarCraft 2 igrača koje ćemo gledati na BlizzConu. Dosadašnje epizode su zaista urađene fenomenalno sa vrhunskom produkcijom i predstavljaju pun pogodak pred nadolazeći WCS 2016.

Trenutno su u seriji predstavljeni Byun, ShoWTimE i TRUE, po jedan Terran, Protoss i Zerg. Klipovi su zaista sjajni i pomažu nam da bolje upoznamo igrače i razumemo njihovu motivaciju i život oko StarCrafta.

Pročitajte na RURu

group-rur.png
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...