Jump to content

Hearthstone – zvanična arena statistika


kruko

Recommended Posts

12 pobeda arena

Blizzard je izbacio sjajne infografike za arenu.

Blizzard je počastio igrače veoma zanimljivim statistikama za arenu. Četiri velika infografika koja nam za svaki region pokazuju 3 najbolja igrača, kao i najbolje igrače pojedinačno po klasama.

Za najbolje igrače uslov je bio minimum 100 arena runa u periodu merenja, i ono što je zaista fascinantno i neverovatno je što se u američkom regionu Kripp našao na trećem mestu, dok je Hafu pod tajnim imenom na drugom mestu liste. Krippov rezultat je posebno sjajan kada se uzme u obzir da je odigrao ubedljivo najviše arena, i da ga redovno snajpuju zato što je izuzetno poznat strimer sa po 20-30 hiljada ljudi koji ga gledaju svakog dana.

Osim ovih statistika “najboljih”, infografik donosi i gomilu zanimljivih informacija poput najviše i najmanje biranih karata po retkosti, najčudnijih odabira u draftu i drugi slični “fun facts”.

Ovi infografici su zaista ogromni, a možete ih pogledati na linkovima, za svaki od regiona: AZIJA, EVROPA, AMERIKA, KINA

Procitajte na sajtu

Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...