Jump to content

Hellraisers pokazali zube Fnaticu


rur_bot

Recommended Posts

csgo_hellraisers

U grupi B Fnatic nije izvukao 2 pobede protiv Hellraisers.

Osim pobede Virtus Pro nad SK Gamingom,u Moskvi se dešava još zanimljivih okršaja. Fnatic i HellRaisers su odigrali meč koji se završio rezulatom 1:1 na EPICENTER turniru (16-13 za HR na Cacheu i 16-10 za FNC na Overpassu).

Cache je bila prva mapa u seriji a fnatic je već bio zagrejan, za razliku od ostala dva tima. Prve tri runde na strani terorista dobio je fnatic, ali su HellRaisersi izvukli četiri runde zaredom.

Drugo poluvreme započeno je frenetičnim tempom sa timovima koji su vukli konce da dobiju tri runde. 1v2 klač od strane Denisa “dennis” Edmana u 23. rundi je bio od izuzetne važnosti za fnatic jer su HellRaisersi uzimali mnoge runde koje su fnatic dovele do bankrota.

Uprkos svemu tome, švedski tim fnatic je uspeo da slomi HR dok su bili u eko rundi zbog koje je fnatic uspeo da uzme još pet rundi zaredom, pa je obezbedio pobedu sa rezultatom  16:13.

Sledeća mapa u nizu je Overpass u kojoj je fnatic lako uzeo vodstvo rezultatom 10:2. Kada su HellRaisersi konačno dobili par rundi zaredom, Denis ih je ponovo “kaznio” sa tri izuzetno dobra fraga koristeći scout i obezbedio svom timu 11. rundu.

Posle kratke pauze, HellRaisersi su se povratili sa vatrom u miševima pa su obezbedili pobedu pet od prvih šest rundi. Evropska mešavina igrača HellRaisersa je bila vrlo dobra u zatezanju svoje odbrambene linije, ali je fnatic ipak osigurao pobedu sa rezultatom 16:10.

Pročitajte kompletan članak

group-rur.png
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...