Jump to content

Potencijalne novine za Hearthstone


kruko

Recommended Posts

Hearthstone patch

Nije tajna da su želje Hearthstone igrača velike i da bi najradije želeli svi sve odmah da imamo u igri. Iako je u realnosti to prosto nemoguće, takođe se niko ne može oteti utisku da u Blizzardovom timu 5 (zaduženom za Hearthstone), nekako previše sporo rade na novom sadržaju, i pritom ne mislimo samo na nove karte.

Mnoge stvari su morale da budu u igri praktično još od njenog početka, poput turnirskog moda ili sistema achievementa.

Ipak, čini nam se da se nešto novo krčka, i nadamo se da ćemo imati lepih vesti na predstojećem BlizzCon-u. Kao što smo pomenuli u uvodu, na mejlove igrača stižu Blizzardovi upitnici koji se kod igrača raspituju šta bi najradije želeli da vide novo u igri, i to verovatno rade kako bi prikupili podatke šta je najpoželjnije i gde da prioritizuju svoje resurse.

Među ponuđenim stvarima su, između ostalih, kampanje (singlplejer), 2na2, turnirski mod, gilde/klanovi, više mogućnosti za čet… Osim toga, raspituju se kod igrača i šta misle o podeli na Standard i Wild, i generalnim aktivnostima igrača vezanim za Hearthstone.

Listu svih ponuđenih stvari možete videti u galeriji ispod, a mi se nadamo da ćemo jednog dana većinu ovih stvari videti i u igri.

Procitajte na sajtu

Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...