Jump to content

Valve najavio True Sight Dota2 dokumentarnu seriju


Lucky

Recommended Posts

tsbim-770x470

Kompanija iz Sijetla nastavlja sa propagiranjem Dota2 igre kroz sve dostupne formate. Posle “Free To Play” filma, na redu je dokumentarna serija.

Valve je najavio novu dokumentarnu seriju pod imenom True Sight. Ovaj dokumentarac će, za razliku od njihovog prethodnog filma “Free To Play”, biti u nastavcima, i pratiće nastajanje top tier timova posle promena u jesenjem transferu.

Prva epizoda ovog dokumentarca, pratiće Evil Geniuses i Fnatic, koji posle The International 2016 pokušavaju da okupe nove postave i uigraju se kao tim pred predstojeći Boston Major u decembru ove godine.

Premijera prve epizode True Sight dokumentarca zakazana je za petak 14. Oktobar u 1 sat posle ponoći po našem vremenu. Ova epizoda će biti besplatna za sve vlasnike Fall 2016 Battle Pass dodatka za Dota2, i omogućiće istim da uživo četuju i komentarišu dokumentarac, koji će biti puštan svaka 2 sata u prvih 24 sata.

Posle ovog perioda, prva epizoda će biti dostupna u vašoj Steam biblioteci. Valve je objavio i trejler za dokumentarac, koji možete pogledati ovde:

Pročitajte na sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...