Jump to content

Heroes of the Storm dobija Brawl


Longleyy

Recommended Posts

hero-brawl

Mod koji je najavljen pre skoro godinu dana konačno stiže u Blizzardovu mobu.

Još na BlizzCon-u 2015. godine Blizzardov tim zadužen za Heroes of the Storm je najavio gomilu noviteta za ovaj moba naslov, i jedan od njih je bio i novi mod igranja, tada nazvan Arena.

Prolazili su meseci i dobili smo većinu tih noviteta, ali o pomenutoj Areni od kada su je najavili na BlizzConu nigde nije bilo ni reči. Sve do večeras, kada je ovaj mod iznova najavljen, ali ovog puta sa drugim imenom – Hero Brawl, što je aluzija na Brawl mode u Hearthstoneu, kasnije uveden i u Overawatch, pa je izgleda postala tradicija da specijalni modovi u Blizzardovim igrama sada nose to ime.

Hero Brawl će u svojoj osnovi biti isto ono što je bila i arena kada je najavljena, ali će biti i dosta novina, koje nam nisu prikazane prošle godine na BlizzConu.

U suštini brawl će doneti 3 nove arene (Punisher Arena, Sky Temple Arena i Garden Arena) koje su specijalno dizajnirane za Brawl. Tu će biti i standardne mape sa specijalnim pravilima i začkoljicama koje će se zvati weekly mutators, baš kao što se zovu i u StarCraft 2 co-op modu.

Postojaće i mape sa samo jednim lejnom, koje će predstavljati već postojeće mape i u suštini biće klasični arena fajteri.

Što se tiče izbora heroja, jedne nedelje će biti kompletno nasumično, druge nedelje izbor unapred određenih heroja i treće nešto potpuno novo.

Tu će svake nedelje biti i specijalne nagrade, dovaljno je da odigrate bar 3 Brawl partije u toku nedelje i osvojićete nedeljnu nagradu koja će se sastojati od “gomile zlata” i specijalnih nagrada, koje još uvek nisu objavljene.

Više detalja ćemo dobiti uskoro, a u međuvremenu pogledajte promo video za Tavern Brawl:

Pročitajte kompletan članak na RURu!

Link to comment
Share on other sites

 

1000 gold je nedeljna nagrada. Mod deluje zanimljivo, mada nadao sam se necem malkice drugacijem - ocekivao sam  da ce biti, da tako kazem, nezavistan mod (kao posebna igra), sa svim tim mapama od jednom, pa recimo da mozes da igras 5 vs 5, ali i 3 vs 3 modove... Medjutim, izgleda da su oni resili da se biti dostupan samo 1 brawler nedeljno (samo 1 mapa) koju ce svake nedelje rotirati.

Sve u svemu ocekivao sam da ce postojati ljudi koji ce recimo igrati samo to, jer im se svidja takva dinamika igre, ali po svemu sudeci brawl ce sluziti za razbijanje monotonije, razbibrigu, i u pauzi izmedju dve hots partije (jer tesko da ce neko igrati jednu mapu cele nedelje sve vreme). 

Ali dobro, mozda na kraju i ne bude lose.

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...