Jump to content

Ben Brode Hearthstone strim detalji


kruko

Recommended Posts

ben-brode

Ben Brode, glavni Hearthstone dizajner, je posle dužeg vremena ponovo strimovao na Twitchu.

Ben Brode vrlo retko strimuje svoje sesije ladera i arena na Twitchu, i to obično radi sa svojim novim f2p špilom, gde želi da testira kako je to biti novi igrač.

Te situacije su idealne prilike za igrače i ostale zainteresovane da ga pitaju neka zanimljiva pitanja na temu Hearthstonea i da dobijemo neke insajderske informacije. Naravno, Ben nikada ne priča o novinama koje stižu, a o kojima još nije spreman da priča, ali to ne znači da nema da kaže štošta interesantno.

Osim Designer Insights, ovo je Brodov glavni način komunikacije sa igračima, uz naravno aktivnost na Redditu i Twitteru.

Sada je strimovao u ponedeljak ujutru po našem vremenu, i opet je dao par odgovora koja mogu da zanimaju našu publiku.

Jedno od prvih pitanja bilo je vezano za Call od the Wild i da li Brode smatra da će karta i dalje biti dobra sa novom cenom (9 mana), i on je rekao da bi karta verovatno bila dobra i igrana čak i da košta 10 mana.

Na pitanje koji je njegov najomiljeniji alternativni heroj, Brode je odgovorio da je to Shaman Morgl zato što ga najviše asocira na Hearthstone. Morgl je kreiran od strane Hearthstone tima 5, i Brode smatra da je kul što su oni dodali nešto u Warcraft svet.

Bilo je pitanja i o tome da li smatra da Classic set treba zauvek da ostane deo Standard formata, nešto o čemu su mnogi govorili, i što Brian Kibler dosta potencira. Brode kaže da ima prednosti i mana Classic seta u Standardu. Prednost je što igrači uvek imaju nešto čega uvek mogu da se drže kao “sigurnih” karata, dok je mana svakako to što neke classic karte mogu uvek da zasene karte iz novih setova i da zauvek budu sveprisutni najbolji izbor, tako da će uvek na to dobro obraćati pažnju i dodatno balansirati ako je potrebno.

Kazao je da se u nekom trenutku razmišljalo da sve klase imaju neke vrste Secret karata, ali da se od toga odustalo kako bi se zadržala jedinstvenost klasa.

Magma Rager više nije najgora karta u igri.

Na pitanje o dizajn filozofiji iza nerfovanja OTK špilova, Ben kaže da su ti špilovi ok ako nisu previše dominantni, jer su neinteraktivni. On smatra da su kombo deckovi jako bitni za Hearthstone jer stvaraju interesantne partije, ali da je tu tanka linija između zabavnog i neinteraktivnog.

Bilo je i par pitanja o Brodovom gejming životu, prva video igra koju je Ben Brode igrao na kompjuteru jeste Warcraft 2, a kaže da igra jako puno Heroes of the Storm, ali i mobu Awesomenauts.

Procitajte na sajtu

Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...