Jump to content

Legue of Legends Worlds 2016 – stanje posle prvog kruga


rur_bot

Recommended Posts

lol worlds 2016

Prvi krug grupne faze svetskog šampionata je završen i protekla četiri dana bila su puna iznenađenja.

U grupi A wild card tim iz Rusije,Albus NoX Luna, uspeo je da pobedi dva meča, dok je glavni konkurent za osvajanje šampionata ROX Tigers primoran da deli prvo mesto sa njima i Američkim CLG-em, sa druge strane najjači evropski tim G2 je bez pobede. ANX je napravio najveće iznenađenje, pa može se reći, u dosadašnjoj istoriji profesionalnog League of Legends, a za to svakako je zaslužan jedinstven stil igre. Ovaj tim igra veoma agresivno i bez dvoumljenja. Zanimljivo je to da je njihov support Likkrit, u pobedi nad G2, načinio skoro identičnu štetu protivniku kao i mid laner Kira, što je svako nesvakidašnje u profesionalnoj sceni. Ovaj veoma agresivan i na prvi pogleda konfuzan način igre doneo im je dve pobede za sada, a nadaju se da će ih dovesti i do osmine finala.

U grupi C još jedan Wild Card tim napravio je čudo pobedivši najjači kineski tim. Nakon toga je došlo do dva poraza, ali ovaj tim još uvek ima šansu za prolaz dalje. U ova četiri dana pokazalo se da dugi zaboravljene i zapostavljene regije ipak imaju šta da ponude. Do sada ni jedan Wild Card tim nije uspeo da prođe grupnu fazu, dok na ovom svetskom šampionatu imamo dva tima koji to mogu da urade prvi put u istoriji.

Prvi krug mečeva u grupnoj fazi pokazao nam je da niko ne može da pretpostavi šta će se dalje dešavati, ko će proći, a ko ispasti što ovo svetsko prvenstvo čini najzanimljivijim do sada. U nastavku možete pogledati trenutni raspored po grupama nakon prvog kruga takmičenja.

lol_worlds2016_grupe1

Pročitajte na sajtu!

group-rur.png
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...