Jump to content

NaVi šampion ESL One New York 2016


rur_bot

Recommended Posts

csgo_navi

Dobro poznata imena u finalu turnira, koji je doneo neke fantastične momente individualne CS:GO veštine.

U fantastičnom finalu, gde se pobednik nije znao do poslednje runde, Natus Vincere je uspeo da nadigra Virtus.Pro i osvoji šampionku titulu.

Virtus.Pro je silovito počeo prvu mapu Cobblestone, gde su NEO i Byali svojom sjajnom igrom osigurali 6-0 start. NaVi je uspeo da uzme tri runde u prvom poluvremenu, ali su šanse za dobijanje ove mape isparile na početku druge runde. Snax je prvu rundu drugog poluvremena uspeo je upiše za Virtus.Pro i to u situaciji 1vs4, sa sve headshotovima.

Natus Vincere je prihvatio gubitak na Cobblestone mapi smireno, što se videlo na početku druge runde, na mapi Train. Ukrainski tim je započeo borbu za izjednačenje sa solidnih 5-1. Virtus.Pro je izgledao izgubljeno u odbrani, te je NaVi prvo poluvreme završio sa rezultatom 12-3.

U drugom poluvremenu, red je bio na s1mple da pokaže svoju veštinu u situaciji 1vs4. Nakon ovog performansa Natus Vincere je izjednačio rezulata u mapama pobedom na Train sa 16-8.

Mirage je bila odlučujuća mapa. Natus Vincere je brzo ostvario vođstvo od 4-1. Nakon sto je Virtus.Pro uspeo da resetuje NaVi ekonomiju i da izjednači, prvu poluvreme su završili sa rundom prednosti, 8-7.

S1mple je u nastavku zapretio poljacima da će im oteti titulu sa nekoliko preokrenutih rundi, dok se Virtus.Pro nije ponovo probudio i doveo treću mapu do izjednačenja na 14-14. PashaBiceps je uspeo da spase svoj tim, posle Edwardove 1vs3 akcije i dovede meč u produžetke.

Edward i s1mple su dva igrača koja su uspela da donesu pobedu Natus Vincere u produžetku. Oni su samostalno okretali runde u svoju korist sa fantastičnim trostrukim fragovima, koji su doveli Natus Vincere do pobede sa 19-17, i šampionske titule.

Natus Vincere je u polufinalu pobedio Team Liquid sa 2-1, iako je ovaj imao podršku Ice-T. Brazilska postava SK Gaminga je u drugom polufinalu izgubila sa 2-1 od razigranog Virtus.Pro.

Natus Vincere je kao šampion osvojio 125.000 dolara, a Virtus.Pro kao finalista 50.000 dolara. SK Gaming i Team Liquid su osvojili po 25.000 dolara.

 

Pročitajte kompletan članak

group-rur.png
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...