Jump to content

Obratite pažnju na ove ekipe tokom Worlds 2016


rur_bot

Recommended Posts

lol worlds 2016

Ukoliko planirate da gledate predstojeći League of Legends svetski šampionat, a nemate dovoljno vremena na raspolaganju da odgledate sve mečeve, ne brinite. Ovde ćemo vam predstaviti timove koje vredi gledati i obratiti pažnju na njih u grupnoj fazi šampionata. Krenimo redom:

ROX Tigers

O tigrovima smo već pisali, važe za najjači tim ove sezone i glavni su konkurent za osvajanje svetskog šampionata. Tako da je nepotrebno reći da ovaj tim treba pratiti od početka. Od njih očekuju odlična igra i veoma zanimljivi mečevi.

Telekom T1

Još jedan tim iz Koreje, dvostruki svetski šampion. Iako u blagom padu ovo je tim od koga se uvek očekuju veliki rezultati. Na mid laneu imaju igrača koji važi za najboljeg u istoriji League of Legends. Na koji god turnir ovaj tim ode očekivanja su da će ga i osvojiti međutim na ovom Worldsu imaju ozbiljnu konkurenciju.

G2 Esports

Najjači evropski tim koji pokušava da osvetla obraz kako sebi tako i Evropi posle debakla na ovogodišnjem MSI-u. O ekipi i njihovim mogućnostima već smo pisali, ali ukratko svakako je tim koji može da iznenadi i napravi odličan rezultat, možda čak i ponovi evropski uspeh iz prve sezone.

Team Solo Mid

Jedan od najpoznatijih i najstarijih timova u celom svetu, tim čije ime navijači neretko skandiraju čak i kada taj tim ne igra. Tim sa veoma bogatom istorijom, učestvovali su na svakom svetskom prvenstvu, ali nikada nisu došli do finala. Na ovom svetskom šampionatu pokušaće da donese prvu titulu svetskog šampiona američkoj regiji.

Edward Gaming

Prošlo svetsko prvenstvo EDG je važio za jedini koji može stati na put dominaciji SKT-a. Igrom slučaja završio je sa njim u grupi pa se očekivalo veliko finale SKT protiv EDG. Međutim usledilo je iznenađenje i poraz u meču protiv FNC od 3-0. Ovo je tim koji se ove godine iz Kine kvalifikovao kao prvi. Ove godine će pokušati da uradi ono što prošle nije.

Royal Never Give Up

Iako nikada nisu bili na svetskom prvenstvu imali smo prilike da ih gledamo na ovogodišnjem MSI-u, gde su pokazali da treba da ih shvatimo ozbiljno. Grupnu fazu takmičenja završili su kao prvi ispred SK Telekoma, tako da ih ne treba otpisivati u borbi za svetsku titulu.

Flash Wolfs

Prvoplasirani tim iz Tajvana, regije koja je iznenadila u sezoni dva i pored tadašnje dominacije Korejaca uspela da osvoji svetsko prvenstvo, to su tada uradili Taipei Assassins, ove godine će taj uspeh pokušati da ponovi Flash Wolfes.

Pročitajte na sajtu!

group-rur.png
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...