Jump to content

Rudan se plasirao na Golden Championship Series!


Recommended Posts

warcraft-3

Naš Night Elf igrač je izborio plasman među WarCraft 3 elitu u Šangaju.

Kao što smo najavili, ovog vikenda su se igrale internacionalne kvalifikacije za Golden Championship Series, prestižno Warcraft 3 takmičenje koje organizuje kompanija NetEase, Blizzardov zvanični partner u Kini.

Među 32 igrača iz Južne Koreje i Evrope, učestvovala su i dva naša predstavnika, AtheistP i Rudan. AtheistP je dobro otvorio grupu pobedom nad Bugarinom Lubberom od 2-0, ali je onda vezao dva poraza koja su ga izbacila iz daljeg dela takmičenja.

Rudan je, sa druge strane, otvorio loše, porazom od 2-0 protiv korejskog igrača agatha, ali onda je uspeo da pobedi drugog Korejca, no.90, i da u revanšu-majstorici protiv agathae obezbedi drugo mesto u grupi, koje ga je odvelo u sledeću fazu i drugi dan takmičenja.

Drugog dana takmičenja ostalo je 16 igrača koji bili su raspoređeni u 4 grupe, gde je igrao svako sa svakim. Pobednik svake grupe obezbedio je plasman na finalni događaj u Šangaju. Rudan se našao u grupi sa legendarnim Undead igračem iz Koreje, Luciferom, kao i još dva južnokorejska igrača, LawLiet i FoV.

U prvom meču u grupi uspeo je da pobedi Lucifera 2-1, što mu je dalo elena, pa je vezao i sledeće dve pobede, i sa konačnim skorom od 3-0 obezbedio prvo mesto u grupi i plasman na Golden Championship Series u Šangaju, krajem novembra i početkom decembra ove godine!

Ovo je zaista veliki uspeh za našeg Night Elf igrača, i nadamo se da ovde neće stati, već da će i u Šangaju pokazati šta ume. Osim njega, plasman su obezbedili Lyn, FoCuS i So.In, dok je jedan od glavnih favorita, Moon, završio kao drugi u grupi druge faze, i tako ostao bez plasmana na završni turnir.

Pročitajte na RURu

group-rur.png
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...