Jump to content

LoL: Steelback napustio još jedan tim


rur_bot

Recommended Posts

lol_steelback

Tim ROCCAT ostao je bez AD carry-a. Pjer “Steeelback” Medjaldi odlučio je da napusti ovaj tim čiji je član postao u maju ove godine.

Od početka 2015. godine on je uspeo da promeni čak 7 timova. To su bili SK Gaming Pride, Fnatic, Odyssey Gaming, Imagine, Gambit Gaming, Unicorns of Love i sada ROCCAT. Još uvek nije poznata njegova sledeća destinacija, ali kako kaže to će sigurno biti Evropa. Fanove je o svojoj odluci obavestio preko facebook posta: „Što se tiče 2017, ja već sada mogu reći da ostajem u Evropi. Igrao sam za mnogo timova tokom svoje karijere, ali se nadam da ću tamo [u novom timu] ostati dugo. Želim da izgradim jak tim koji će moći da se takmiči na svetskoj sceni sledeće godine i učiniću sve što je u mojoj moći da ostvarim taj cilj.“

Steeelback je sa ROCCAT imao veoma tešku sezonu. U letnjem delu lige su završili kao poslednji, pa su morali da igraju 2017 Spring Promotion turnir, ali zahvaljujući pobedama u mečevima protiv Millennniuma od 3-2 i protiv Shaclea 04 od 3-1 uspeli su da zadrže svoje mesto u EU LCSu.

Pročitajte na sajtu!

group-rur.png
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...