Jump to content

Firebat predstavio BatStone turnir


kruko

Recommended Posts

batstone

U jeku priče o nedostatku alternativnih formata na Hearthstone sceni, Firebat je uvideo da je potrebno organizovati jedan takav događaj, pa smo u četvrtak imali priliku da vidimo predstavljanje FireStone serijala turnira.

Organizacijom turnira će se baviti sam Firebat, pod pokroviteljstvom i produkcijom njegovog tima Cloud9. Ideja ovih turnira će biti da unesu potrebnu svežinu na Hearthstone sceni.

Prvi turnir u seriji se organizuje 14. septembra, na kome će učestvovati osmoro igrača. Sedam od osam će biti pozvani pro igrači, dok će osmo mesto popuniti igrač iz otvorenih kvalifikacija. Prvo otkriveno ime među pozvanim igračima je Thjis.

Ono što turnir čini posebnim jeste što će postojati lista banovanih karata koje igrači neće smeti da koriste u prijavljenim špilovima. Lista će se napraviti na osnovu glasanja zajednice igrača, a ukoliko želite da date glas da neka karta bude banovana, to možete učiniti OVDE, do kraja dana (petak) u 18h popodne.

Ukoliko ste zainteresovani da učestvujete u otvorenim kvalifikacijama, one će se održati u subotu (10. septembar, sa početkom od 16h po našem vremenu). Igraće se swiss format, odakle se izvlači top 8 koji idu u single-elimination, gde će pobednik dobiti mesto na glavnom turniru.

Igraće se Standard set karata, sa mečevima u Conquest formatu (bo5 i 1 ban). Prijave će biti otvorene na platformi Battlefly kada se završi glasanje za banovane karte, koje takođe neće moći da se koriste ni u kvalifikacijama.

Glavni turnir, kao i završnica kvalifikacija, će se prenositi uživo na Twitch kanalu Firebata, gde će domaćini biti on i Zalae.

Procitajte na sajtu

Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Link to comment
Share on other sites

Ovo je na kraju lista 5 karata koje je zajednica banovala (svako je imao pravo da stavi samo jednu kartu koju želi da banuje)

1. Yogg: 7188
2. Tuskarr Totemic: 3242
3. Fiery War Axe/Win Axe: 1154
4. Barnes: 1045
5. Call of the Wild: 1023

 

Ogromno je interesovanje za otvorene kvalifikacije danas, ograničenje je na 128 učesnika, a trenutno je prijavljeno skoro 400 ljudi.

Edited by SavKe

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...