Jump to content

Banuju se karte u Hearthstone Areni!


kruko

Recommended Posts

hearthstone-arena-promene

Poslednjih nekoliko avantura i ekspanzija podigla se velika buka u zajednici oko toga kako Blizzard ne brine uopšte o balansu u areni.

Sve je počelo sa akcijom #ArenaWarriosMatter nakon izlaska The Grand Tournament, jer je Warrior, ionako najgora klasa u areni, dobio karte poput Bolster u common slotu, najbitnijem za Arenu. Nastavilo se sa League of Explorers, gde je Warrior dobio dobre karte, ali je zato Paladin dobio neverovatnog Keeper of Uldaman kao common kartu, što je izazvalo bes kod fanova.

Stvari su kulminirale sa Karazhanom, kada je Mage, ionako najača klasa u areni praktično od pamtiveka, dobio Firelands Portal kao common kartu, dok je Priest, najgora karta u Areni i u Constructedu, dobio neslavni Purify kao common kartu.

Reakcija fanova je bila toliko negativna da je Ben Brode morao da izađe sa video saopštenjem u kome je između ostalog rekao da je pala odluka da se ova karta potpuno banuje iz Arene. To nije bio presedan, jer smo već videli u Old Gods ekspanziji, da su C’Thun i njegovi minioni isključeni iz Arena drafta.

Izlgeda da Blizzard kao privremeno rešenje balansiranja Arene nastavlja sa ovom politikom banovanja karata iz drafta, tako da je večeras stigla zvanična Blizzard vest u kojoj saznajemo da je određan broj karata potpuno banovan iz arene. Nisu želeli da banuju ključne karte kod jakih klasa, ali su najjače klase(Rogue i Mage) svakako pretrpele veliki udarac, dok su kod slabih klasa iz drafta uklonjene ionako loše karte, koje niko nikada nije želeo da pikuje, što će omogućiti više prostora za pojavljivanje dobrih karata u draftu.

Din Ajala, zadužen za balans arene, rekao je da ovo samo prvi od mnogih koraka ka balansiranju arene, i da još uvek rade na nekim novim rešenjima. Osim velikog disbalansa između kvaliteta klasa, postoji ogroman problem i u tome ko igra prvi, a ko igra drugi, jer u areni prvi igrač ima dosta veće šanse za pobedu.

Ispod možete videti listu karata koje će sa sledećim pečom biti banovane iz arena draftovanja:

Mage

-Forgotten Torch

-Snowchugger

-Faceless Summoner

Rogue

-Goblin Auto Barber

-Undercity Valiant

Paladin

– Nema promena

Shaman

-Vitality Totem

-Dust Devil

-Totemic Might

-Ancestral Healing

-Dunemaul Shaman

-Windspeaker

Warlock

-Anima Golem

-Sacrificial Pact

-Curse of Rafaam

-Sense Demons

-Void Crusher

-Reliquary Seeker

-Succubus

Druid

-Savagery

-Poison Seeds

-Soul of the Forest

-Mark of Nature

-Tree of Life

-Astral Communion

Warrior

-Warsong Commander

-Bolster

-Charge

-Bouncing Blade

-Axe Flinger

-Rampage

-Ogre Warmaul

Hunter

-Starving Buzzard

-Call Pet

-Timber Wolf

-Cobra Shot

-Lock and Load

-Dart Trap

-Snipe

Priest

-Mind Blast

-Shadowbomber

-Lightwell

-Power Word: Glory

-Confuse

-Convert

-Inner Fire

Procitajte na sajtu

Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Link to comment
Share on other sites

Poprilično radikalan, ali zanimljiv pristup.

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...