Jump to content

Blizzard odao počast Brood War legendama na novoj HotS mapi


Longleyy

Recommended Posts

YellOw HotS

Blizzard uvek voli da dodaje male “easter egg” detalje u svoje igre, što nije izostalo ni u najnovijem Heroes of the Storm sadržaju.

Machines of War jeste novi content patch za Blizzardovu MOBU Heroes of the Storm, najavljen pre par nedelja tokom GamesCom-a. Ovaj patch nam donosi po prvi put StarCraft tematski sadržaj u igru (ne računajući StarCraft heroje), sa novim mapama, novim herojima, skinovima, mauntovima, i ostalim zanimljivim sadržajem. Patch se zvanično lansira 13. septembra.

Jedna od novih mapa sa StarCraft tematikom se zove Braxis Holdout, i na njoj su igrači primetili par veoma zanimljivih detalja, koji predstavljaju Blizzardov omaž legendarnim igračima jednog od najčuvenijih eSports naslova svih vremena – StarCraft Brood War.

Na jednom delu mape se može videti pilot koji nosi jaknu sa natpisom BoxeR, nadimak legendarnog Lim ‘BoxeR’ Yo Hwan, jednog od najboljih Brood War igrača svih vremena, koji je u vreme StarCraft 2 bio vlasnik jednog od najpoznatijih Sc2 timova, SlayerS, koji je prestao da postoji 2012. godine.

Nešto suptilniji su omaži Lim “NesTea” Jae Duk i Hong “YellOw” Jin Ho, čija se imena nalaze umesto serijskih brojeva Mechova u bazama.

Boxer HotSYellOw HotS

Pročitajte kompletan članak na RURu!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...