Jump to content

Startuje The Deck Gauntlet 3


kruko

Recommended Posts

The Deck Gauntlet

Nakon velikog uspeha koji je postigao Archon Team League prošle godine, mnogi organizatori su želeli da isprobaju takav timski format događaja za Hearthstone.

Treće izdanje turnira The Deck Gauntlet, pod organizacijom firme za trgovinu video igrama Kinguin, održaće se od 5. do 9 septembra.

Na njemu će učestvovati 5 renomiranih eSports sastava – Natus Vincere, SK Gaming, Virtus.Pro, compLexity i ruski tim ANOX, gde će svaki od timova imati dva predstavnika na turniru.

Format se, kao i kod prethodnih izdanja ovog turnira, čuva u tajnosti do samog početka, jer obično sadrži neki inovativni obrt na standarde formate kakve viđamo, i obično ima timsku tematiku. Tako je na prošlom izdanju turnira igračima iz istog tima rečeno da promene međusobno deck liste, i da onda tako igraju turnir.

Nagrada za prvo mesto je 5 000 dolara, a ceo događaj možete pratiti od ponedeljka do petka na striming platformi stream.me, koja je i zvanični sponzor događaja,na ovom kanalu.

Procitajte na sajtu

Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...