Jump to content

Promene u timovima Fnatic i Digital Chaos


Lucky

Recommended Posts

dota_Moo

U jesenjem Dota 2 transferu Fnatic je spao na dva igrača, dok je jedan od najuticajnijih igrača  tima Digital Chaos na The International 2016 dobio otkaz.

Fnatic su napustili DJ, 343 i MidOne. Ova organizacija će tokom jesenjeg transfera pokušati da napravi tim oko preostalih članova – kapitena Chai “Mushi”  Yee Funga i offlane igrača Chong Xin “Ohaiyo” Khooa.

MidOne je odlučio da potraži novi tim u kineskoj regiji dok je DJ izjavio da će karijeru nastaviti na Filipinima. 343 je najavio odmor od turnirske scene.

Fnatic je imao uspešnu sezonu, plasiravši se u Top 6 na Shanghai i Manila Major turnirima. Na The International 2016 su zauzeli impresivno četvrto mesto.

Digital Chaos, iako je zauzeo fantastično drugo mesto na The International 2016, na tviteru objavio da će se razići od njihovog offlane igrača Davida “Moo” Hulla. Na njegovo mesto će doći David “MoonMeander” Tan, koji je otišao iz OG.

Kao novog trenera Digital Chaos je predstavio Williama “Blitz” Leeja, koji je u prethodnoj sezoni uspešno vodio Team Liquid.

 

Pročitajte na sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...