Jump to content

Underlord je stigao u Dark Rift dodatku


Lucky

Recommended Posts

dota_darkrift

Kao što je i najavio na The International 2016, Valve je sinoć objavio dodatak za Dota 2, pod imenom Dark Rift. U ovom dodatku je i poslednji preostali heroj iz stare Dota igre – Underlord.

Underlord je po Valveu klasifikovan kao heroj podrške, koji u svom arsenalu ima kontrolu, auru, AOE i timsku mobilnost. Dok je Firestorm jednostavna i efektivna AOE magija, ostale veštine iz njegovog seta su jako zanimljive. Pit of Malace funkcioniše kao obrnuti Kinetic Field od Disruptor heroja. Svaki protivnik koji uđe u ovo polje je zaustavljen i sprečen da koristi bilo koje mobility veštine (Blink). Underlordova Athropy Aura, čini protivničke heroje u njegovom okruženju slabijim, čak do 50% redukcije base damage na maksimalnom nivou iste. Dodatno, ako protivnički heroj pod uticajem ove aure bude eliminisan, Underlord dobija bonus damage na određeno vreme.

Underlordova ultimate magija funkcioniše kao masovni AOE teleport. Underlord može teleportovati sebe i heroje u okolini, na bilo koje mesto na mapi gde ima prijateljskih jedinica ili heroja.

Kako se meta sa novim herojem bude razvijala, videćemo da li će Underlord zauzeti poziciju podrške ili lutajućeg offlaner heroja.

Sem novog heroja, Valve je revitalizovao statistikčke panele po završetku meča. Potpuno novi Overview će vam grafički prikazati najvažnije statistike koje se odnose na vas, vaše saigrače a i protivničke igrače iz upravo odigranog meča. Jedna od novih stvarčica koje je Dota 2 zajednica tražila, a Valve poslušao je i tajming kupovine predmeta. Tu su i neizbežni grafikoni koji će mesto samo u replay partije, biti dostupni i na kraju upravo zavrčenog meča.

dota_postgame

Sve u svemu, Valve je pratio kako funkcioniše The International i igračima dao dosta novih statističkih oruđa koje bi trebalo da podignu vašu igru na novi nivo.

Detaljne infrmacije o ovom dodatku, kao i obično, možete pronaći na Dota2 blogu.

Pročitajte na sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...