Jump to content

Lifecoach pobednik SeatStory Cup V


kruko

Recommended Posts

lifecoach thijs

Adrian “Lifecoach” Koy stavio je još jedan turnir u vitrinu svoje bogate Hearthstone karijere pobedom na petom izdanju SeatStory kupa, i tako još jednom potvrdio zašto ga smatraju za jednog od najboljih Hearthstone igrača na svetu.

Najpre je u veoma uzbudljivom polufinalu, rezultatom 4-3, pobedio evropskog prvaka i svog saigrača iz G2, Thjisa. Bio je to duel dva igrača koja do najsitnijih detalja poznaju međusobni stil igranja i zato smo gledali meč gde su bukvalno sitnice odlučivale. U drugom polufinalu, igrali su zimski evropski prvak, Naiman, i “underdog” J4CKIECHAN koji je publici poznat po kreativnim deckovima koje redovno igra na strimu, a fanove nije razočarao ni ovoga puta, ponevši na turnir Control Shamana i Midrange Dragon Warlocka. U ovom duelu smo videli jedan od najluđih poteza na turniru, kada je Naiman sa Yogg-Saron Ramp Druidom turn 1 iz Raven Idol pokupio Astral Communion i zatim ga odigrao turn 2, protiv Tempo Magea. Ovaj neverovatno hrabar potez mu je bio nagrađen, je je već sledeći potez povukao Nourish, što mu je omogućilo da ponovo napuni ruku i zatim igra sve svoje velike pretnje i dobije tu partiju. Ceo meč je ipak izgubio, tako da se J4CKIECHAN našao u svom prvom velikom finalu.

U finalu je Lifecoach ubedljivo poveo i delovalo je kao da će biti lak posao, ali se Jackie potrudio da to ne bude tako. Sa svojim Dragon Midrange Warlockom uspeo je da veže nekoliko tesnih pobeda i izjednači na 3-3. Posebno je uzbudljiv bio duel protiv Lifecoachovog Midrange Huntera, kada je Lifecoach imao konrolu table, ali i svega 10hp, gde je odlučio da odigra “greedy” sa face damage, umesto da trejduje, što je Chackie uspeo da iskoristi preko Sir Finley-ja, koji mu je našao odgovarajući Hero Power za 1 damage koji mu je falio, i meč je tako otišao u 7 partiju.

Sedma partija, iako je delovala kao pogodan meč za Warlocka protiv Lifecoachovog Totem Shamana, je nekako krenula potpuno nizbrdo po Jachkiea. Morao je rano da iskoristi Hellfire, što je Lifecoachu dalo prostora da slobodno popunjava tablu, i uz čak 3 Mana Tide Totema na tabli, uspeo je da povuče brdo karata, napravi pritisak i dobije finalnu partiju, što mu je uz titulu donelo i novih 10 000 dolara na računu. J4CKIECHAN je za svoje prvo veliko finale zaradio 4000 dolara.

SeatStory V kup je još jednom pokazao da su ovakvi turniri jedan od najboljih formata za Hearthstone događaje, gde svima poznata lica u opuštenoj atmosferi 4 dana igraju Hearthstone i dobro se zabavljaju. Osim toga, i igranje Last Hero Standing formata se takođe pokazalo dosta interesantnijim od Conquest formata, jer daje prostora igračima da donesu zanimljive i kreativne deckove, i da pritom za to budu nagrađeni, što smo i mogli da vidimo na ovom turniru.

Procitajte na sajtu

Edited by SavKe

Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...