Jump to content

Legion - илити како уништити WoW


brue

Recommended Posts

  • Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Uzeh jutros Legion da oprobam i za sad mi se cini odlicnom :) neke stvari su se mnogo popravile.


Btw. gdje ste, na kojim realmima igrate? Ako ima kakav nas guild na Outlandu( H), Maelstormu (A) ili na Burning Legion realmu(hordaI).

Trenutno su mi tu svi likovi po 100lvl pa da gledam s kojim prije da ganjam 110 :D

 

 

Link to comment
Share on other sites

Evo, posle sedam dana igranja mogu da kažem da je Legion odličan za sada. Prvi utisci su da je najbolja ekspanzija još od TBC-a. Klase su simplifikovane, a opet nisu banalne. Igram demo locka koji je potpuno drugačiji nego ranije i verovatno nešto najbliže nekromanseru što ćemo dobiti od Blizzarda. Zone, levelovanje, kvestovi, class hubovi - sve pet.

Inače, bio sam jako skeptičan što se tiče fora sa artifaktima, ali sam promenio mišljenje jer artifact weapon razbija kako je urađeno.

Videćemo kako će da bude kad dođu raidovi, ali za sada pet.

Link to comment
Share on other sites

Slazem se potpuno sa gore napisanim od strane Lurdusami,igra je sasvim ok,cak stavise pruza i vise od ocekivanog,,te price koje se konstantno provlace o vanili i delenju nekih uspomena nemaju osnova i potpuno su pogresan nacin sagledavanja igre sada,igra se menja kao sto se i igraci menjaju,ja sam npr.igrao za razliku od nekih os samog pocetka Wow-a 2004 god. tj vanile bukvalno posle par dana od same igrice pa u kontinuetu nekih 5-6 god dok mi nije presela,kada sam poceo sa njom tada sam imao 32god a sada 44god i naravno da igra a ni ja nismo isti, cisto da podsetim nostalgicare vanile sta bi rekli sada kada bi imali u AV one trolove na sredini  kod spawning place koji su  nas oneshotovali,ili trazili 40 (cetrdeset) ljudi za raid,spremne i raspolozene u isto vreme za raid,70% ili vise vanile nije videlo end content sve dok nisu izasle nove ekspanzije,uglavnom da se vratim na temu,sada posle 12 god i pauze od 5 god,WoW-a mogu reci da je Legion jako lepo urađen,animacije su dobre,questovi i story line je odlican i preporucujem svima ko ne zeli da posle mesec dana skakuce po Dalaranu ili Ogrimaru i vice kako nema sta da se radi,neka uziva u questovanju i levelovanju.

Edited by bunjevac
Link to comment
Share on other sites

Preskočiću poređenja sa vanilom, pošto je to ili emocija ili lična preferenca. Legion je super zanimljiv i posle dingovanja. Kvestovi su najbolje do sad urađeni, priče su fenomenalne ko prati. Ovi novi battlegroundovi i novi sistem mi se mnogo sviđaju, a naročito fore sa honor talentima samo za pvp, carska je fora. :) Jedva čekam raidovanje da počne, mada je i sada super zezanje sa zanimljivim kvestovima i world PVP-om, koji je uvek živ kad nema flying mountova. :)

I još jednom, class hallovi i artifacti su fenomenalna ideja. Pogotovo artifacti kad se malo nabudže i to. Igram Legion kao blesav i ponovo se navlačim kako odavno nisam bio navučen. Uz TBC najbolja ekspanzija, za sad.

E, da. Probao sam većinu klasa posle apdejta i svaka je zanimljivija, ali koliko je Demon Hunter do jaja za igranje, bože me sačuvaj. Onaj dupli skok, sad više ne znam kako može da se igra bez toga. Bolje da nisam probao, sad stalno duplo skačem na locku. :)

Edited by Lurdusami
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...