Jump to content

Sutra startuje Amaz vs World: Series


kruko

Recommended Posts

Amaz vs World

Vlasnik tim Archona i popularni Hearthstone strimer, Jason “Amaz” Chan, predstavio je najnoviji Hearthstone događaj u njegovoj organizaciji koji startuje već sutra! U pitanju je serija best-of-5 duela između njega i popularnih Hearthstone persona, sve dok se ne pronađu osam igrača koji će ga pobediti. Tih osam igrača će tako zaraditi učešće na specijalnom turniru sa nagradnim fondom od 5 000 dolara.

Svaki duel se igra na tri dobijene i imaće specijalnu pick&ban fazu pre meča, sa svih 9 klasa. Pored toga, svaki meč će imati i posebna deckbuilding pravila koja će biti otkrivena na sam dan turnira. Događaj premijerno startuje već ove nedelje, od ponedeljka do petka, svake večeri od 19h po jedan duel. Raspored protivnika za prvu nedelju će biti Liquid Dog u ponedeljak, Cloud 9 StrifeCro u utorak, Archon Amnesiac u sredu, Hafu u četvrtak i SoloMid Trump u petak.

Nakon premijerne prve nedelje gde ćemo gledati 5 duela, narednih nedelja će se igrati dva meča nedeljno, ponedeljkom i petkom od 19h. Svi ovi mečevi biće prenošeni na zvaničnom Amazovom Twitch kanalu – www.twitch.tv/amazhs , a zvanični sajt događaja, gde možete pratiti rezultate, pravila i buduće duele, je http://amaz.tech/

Amazov promo video ovog događaja možete pogledati ispod:

Procitajte na sajtu

Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...