Jump to content

SoulKey obnovio ugovor sa TCM


Recommended Posts

SoulKey TCM

Korejski StarCraft 2 pro igrač Kim “Soulkey” Min Chul juče je obnovio ugovor sa eSport sastavom TCM-Gaming, čiji je član od decembra 2014. godine. Ugovor je produžen na još godinu dana.

SoulKey je StarCraft 2 fanovima poznat kao jedan od konstantno jakih Zerg igrača na sceni još od izlaska StarCraft dvojke 2010. godine. U eri Heart of the Swarm ekspanzije, važio je za jednog od ubedljivo najjačih Zerg igrača na celokupnoj svetskoj sceni. Njegov najuspešniji period u karijeri je svakako bila 2013. godina, kada je osvojio World Cyber Games 2013WCS Season 1 Korea GSL. Ove godine se pokazao da i dalje ima skill u rukama, plasiravši se u polufinale na IEM Season X – Taipei, gde je od njega bio bolji ByuN.

TCM-Gaming je stara eSport organizacija, osnovana još 2005. godine od strane grupe prijatelja, da bi 2007. postala profesionala eSport kompanija. Njihov fokus je uglavnom bio na FPS igrama, kao što su Rainbow Six i Call of Duty, ali su od 2014. godine osnovali i StarCraft 2 odeljenje, upravo sa pristupanjem SoulKeya, a sa izlaskom Heros of the Storm, rešili su da se oprobaju i u moba vodama, pa tako u svojim redovima imaju i HotS ekipu.

 

Pročitajte na RURu

group-rur.png
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...